Telemach donosi

Trebali su ih pogledati Ivana i Jovana: Tri emisije o preživljavanju uz koje će snalaženje u divljini biti kao pjesma

Primitivno preživljavanje Primitivno preživljavanje Foto: PR

Svaki tjedan u Survivoru nas napušta jedan kandidat i iako njihov odlazak nije uvijek određen njihovom fizičkom ili psihičkom spremom, ona svakako nije naodmet kada je preživljavanje na otoku prioritet. U tom smislu, svaki od njih zasigurno se pripremao na razne neočekivane situacije koje će ih staviti na kušnju, a jedan od načina pripreme su i nezaobilazni dokumentarci o preživljavanju koji se napeto gledaju iz epizode u epizodu.

Goli i prestrašeni
Poznata reality emisija o preživljavanju dvoje nepoznatih u divljini u produkciji Discoveryja jedna je od emisija koje su kandidati Survivora zasigurno pogledali prije negoli su se uputili u nepoznato. Dvoje stranaca – muškarac i žena ostavljeni su u divljini, u kojoj se suočavaju s raznim opasnostima, od zvijeri, parazita i opeklina od sunca pa sve do hladnoće, gladi i žeđi. Kako bi stvar bila bolja, oni su ostavljeni u potpunosti goli, a jedina stvar koju su sa sobom mogli ponijeti jest jedan predmet, koji je obično nož, mačeta ili šibice kako bi snalaženje u divljini bilo mrvu lakše.

Goli i Prestrašeni Goli i Prestrašeni Foto: PR

Ova avantura života u kojoj kandidati iskušavaju svoje granice izdržljivosti traje tri tjedna, a mi ih možemo pratiti putem kanala Discovery, koji je samo jedan od mnogih dokumentarnih kanala koje dobivamo u EON TV paketima. Ova platforma za gledanje ima bogatu ponudu najboljih domaćih i međunarodnih programa koji se mogu gledati putem EON SMART BOX-a, mobilne ili desktop aplikacije te aplikacije za Smart TV. Kroz njegovo sučelje moguće je programe pretraživati putem glasa, kao i pregledati raspored emitiranja programa do tri dana unaprijed. Tako ćemo znati kada se naša omiljena emisija prikazuje, a kako je ne bismo slučajno propustili, možemo kreirati i vlastiti podsjetnik i obilježiti omiljeni sadržaj.

Primitivno preživljavanje

Od 800 km otrovne prašume, ekstremne plemenske hrane pa do olujnih voda. Hazen Audel, poznati instruktor za preživljavanje i vodič kroz divljinu, u ovom se serijalu susreće s brojnim izazovima koje pred njega baca divlja Amazona. Pritom se koristi svojim znanjem i vještinama koje je stekao kroz godine iskustva i druženja s plemenima koja žive u tim prirodnim sredinama. Ovaj ambiciozan istraživač kročio je najekstremnijim krajevima i dijelovima netaknute prirode, kojima možemo posvjedočiti iz prve ruke preko malih ekrana na najpoznatijem kanalu National Geographic. Prateći njegove energične i nevjerojatno opasne ekspedicije, i sami ćemo naučiti mnogo toga, zbog čega će snalaženje u prirodi biti kao pjesma.

Ekspedicija sa Steveom Backshallom

Steve Backshall jest čovjek koji voli živjeti na rubu, što se lako može reći i za preostale kandidate Survivora, koji svaki dan daju sve od sebe kako bi opstali na otoku. Steve je ekspert za divljinu, koji se ne ustručava upustiti se u dosad neistražene teritorije, a penjanje, ronjenje ili nešto ekstremnije za njega su slatki izazovi koje s lakoćom rješava. Ovaj trostruki dobitnik BAFTA-e pokazat će nam kako se nositi s nepoznatim teritorijem, divljinom i ljudima koji u tim mjestima žive. Njegove avanture možemo pratiti na specijaliziranom kanalu Doku TV, koji je u vlasništvu hrvatske tvrtke, a koji nudi niz dokumentarnih serijala u kojima možemo uživati putem EON TV-a. Za slučaj da smo svoju najdražu emisiju propustili, EON TV nudi mogućnost pregleda programa i do tjedan dana unazad, tako ne moramo brinuti hoćemo li stići na vrijeme kući kako bismo uživali u omiljenom sadržaju.

Primitivno preživljavanje Primitivno preživljavanje Foto: PR

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Telemach po najvišim profesionalnim standardima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene