Kraljevska sapunica

Kako je princezi Diani smjestila njezina sestra? Charles je prvo htio nju, no ona je umjesto prijestolonasljednika odabrala farmera

Princeza Diana sa sestrama Princeza Diana sa sestrama Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Charles i Sarah McCorquodale Charles i Sarah McCorquodale Princeza Diana sa sestrama Sarah McCorquodale Sarah McCorquodale - 11 Sarah McCorquodale - 9 Sarah McCorquodale - 8 Sarah McCorquodale - 7 Sarah McCorquodale - 6 Sarah McCorquodale - 4 +9 Sarah McCorquodale - 3 Galerija

Lady Sarah McCorquodale bila je u vezi s princom Charlesom, kojeg je zatim odlučila spojiti sa svojom sestrom Dianom.

Starija sestra pokojne princeze Diane, Lady Sarah McCorquodale (69), djevojački Spencer, slavi 44. godišnjicu braka s farmerom Neilom McCorquodaleom, a njezin život zamalo je izgledao potpuno drugačije.

Naime, Sarah je bila u vezi s tadašnjim princom Charlesom dvije godine prije Diane te je upravo ona ta koja ih je upoznala. Charlesje bacio oko na Sarah na proslavi u dvorcu Windsor povodom događaja Royal Ascot 1977. godine, nakon čega su zajedno snimljeni na polo utakmici, a zatim su bili i na skijanju.

U to su se vrijeme pojavila i nagađanja o kraljevskim zarukama i vjenčanju, koje je Sarah demantirala.

"Bio je to predivan odmor, ali nema govora o zarukama. Nema šanse da se udam za njega. Nisam zaljubljena u njega. I ne bih se udala za nekoga koga ne volim, bio on smetlar ili engleski kralj. Da me pita, odbila bih ga. Udala bih se samo iz ljubavi", rekla je tada 22-godišnja Sarah novinarima.

Sarah je Charlesa opisivala i kao romantika koji se lako zaljubljuje, a doznalo se i kako ga je unatoč bliskosti uvijek oslovljavala sa titulom "sir".

Svoju sestru Dianu i Charlesa upoznala je u velebnoj kući obitelji Spencer u Althorpu u Northamptonshireu. Diana je tada bilo samo 16 godina, a tijekom njezinog boravka u Londonu veza s Charlesom je procvjetala i mediji su se jako zanimali za mladu ženu koja bi mogla postati princeza od Walesa.

Sarah se uoči Dianina vjenčanja s Charlesom medijima pohvalila da je odigrala ulogu Kupida u njihovoj vezi.

U međuvremenu je Dianina sestra upoznala Neila McCorquodalea, farmera i bivšeg časnika Coldstream garde.

Vjenčali su se na skromnoj ceremoniji 17. svibnja 1980. u crkvi Svete Marije u selu Great Brington blizu Althorpa u obiteljskoj kući.

Sarah je bila velika podrška svojoj sestri Diani i nakon razvoda od Charlesa, a nakon njezine smrti nastavila je njegovati blizak odnos sa svojim nećacima, prinčevima Williamom i Harryjem.

Osim Sarah, Diana ima i sestru Jane te brata Charlesa.

Pogledaji ovo Princeza Diana Zanimljivosti O noći kada je princeza Diana upala na Met Galu bez grudnjaka i danas se priča, znakovita poruka koju je htjela poslati otkrivena je tek godinama kasnije

Pogledaji ovo Princeza Diana i princ Charles - 3 Celebrity U ovo doba prije 46 godina upoznali su se Diana i Charles, pogledajte fotografije bračne idile koja se ubrzo pretvorila u noćnu moru!

Pogledaji ovo Bryan Adams i princeza Diana Zanimljivosti Bryan Adams otkrio istinu o navodnoj aferi s princezom Dianom, pokušao ju je i spasiti: "Nadrealno je razmišljati o tome"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Haris Džinović tetovaža - 3 Haris Džinović tetovaža - 2 Haris Džinović tetovaža - 1 Haris Džinović i Melina +25 Slavlje u domu Harisa Džinovića Celebrity Izjava Harisa Džinovića postala je takav hit da je ljudi tetoviraju, ovo je legendarna rečenica koju sad već svi znaju!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić Joško Gvardiol Joško Gvardiol +24 Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 4 Celebrity Kovačić i Gvardiol slavili sa suigračima, Mateu se pridružila i lijepa supruga, a ni Joško nije stigao sam!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene