evo što je bilo...

Bryan Adams otkrio istinu o navodnoj aferi s princezom Dianom, pokušao ju je i spasiti: "Nadrealno je razmišljati o tome"

Bryan Adams i princeza Diana Bryan Adams i princeza Diana Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bryan Adams i princeza Diana Bryan Adams - 1 Bryan Adams Bryan Adams Bryan Adams - 2 Bryan Adams - 3 Bryan Adams Bryan Adams Princeza Diana 1994. - 1 Princeza Diana 1994. - 2 +19 Princeza Diana i princ Charles - 1 Galerija

Bryan Adams otkrio je detalje odnosa s princezom Dianom s kojom je bio jako dobar prijatelj.

Kanadski glazbenik Bryan Adams ovih je dana otkrio kako je pokušao "spasiti" princezu Dianu prije nego što je preminula u tragičnoj automobilskoj nesreći 1997. godine u Parizu.

Diana je zajedno sa svojim ljubavnikom Dodijem Fayedom i vozačem Henrijem Paulom izgubila život dok su pokušavali pobjeći francuskih paparazza, a Adams, čiji hitovi uključuju "Summer of 69" i "I Do It For You", također je napisao slavnu pjesmu "Diana" sredinom 1980-ih o njezinom braku s tadašnjim princem Charlesom osuđenom na propast.

On je u međuvremenu povukao pjesmu nakon njezine smrti iz poštovanja prema njoj, a sada, 26 godina kasnije, otkrio je priču o svom bliskom odnosu s Lady Di. Inače nekoć se nagađalo da su bili u vezi, a glasine su se proširile 2003. godine kada je Adamsova bivša Cecile Thomsen rekla da njihovoj romansi afera s Dianom baš i nije pomogla.

"Imali smo jako, jako dobrih razgovora, moram vam reći. Zapravo, čudno je i nadrealno razmišljati o tome. Stvarno, jako mi se sviđala Diana, bila je nevjerojatna žena i super velika inspiracija. Susret s njom je doista jedna od najvećih stvari koje su mi se ikada dogodile", priznao je Brian u intervjuu za The Times i dodao kako ju na neki način pokušao spasiti od svega.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 5 +26 Ella Dvornik - 6 Celebrity Ella i Charles stigli su na drugo ročište u Puli, ona je nasmijana ušetala u društvu svog odvjetnika

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Omaljev - 2 Miraj Grbić - 1 Marija Omaljev - 1 Miraj Grbić - 3 +22 Miraj Grbić Celebrity Omiljeni Čombe i lijepa supruga dobili drugo dijete, par je otkrio i ime bebe

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene