obećala opet doći

Holivudska ljepotica hrvatskih korijena stigla je u Zadar, evo koju je ustanovu tamo posjetila: ''Prelijepa, jednostavna i pristupačna''

Stana Katić - 2 Stana Katić - 2 Facebook 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Stana Katić - 1 Stana Katić - 3 Stana Katić (FOTO: Getty) Stana Katic - 1 Stana Katic - 2 Stana Katic - 3 Stana Katic - 5 Stana Katic - 2 Stana Katic - 1 Stana Katić - 6 +13 Stana Katić - 7 Galerija

Glumica Stana Katić boravi u Zadru, a otkrile su to fotografije s Facebook stranice Državnog arhiva koji je posjetila.

Kanadaska glumica Stana Katić, najpoznatija po svojoj ulozi Kate Beckett u televizijskoj seriji Castle, posjetila je Dalmaciju, točnije Zadar, gdje je svratila u Državni arhiv.

Otkrila ju je Facebook stranica na kojoj su oni objavili niz fotografija na kojima ona sjedi za laptopom nasmiješena i zamišljena.

"Iako nas često posjećuju uvaženi i poznati korisnici iz svijeta kulture i znanosti, prvi put u našoj Čitaonici radila je jedna holivudska zvijezda", napisali su u opisu.

Također, otkrili su i kakva im je Stana.

"Prelijepa, jednostavna i pristupačna, na savršenom hrvatskom jeziku uljepšala nam je dan i obećala da će ponovno doći", napisali su.

Iako već godinama živi u Kanadi te tamo stvara karijeru, Stana je vrlo ponosna na svoje hrvatske korijene, a u Lijepoj se Našoj i udala.

"Hrvatska je divan dio svijeta, posebno Dalmacija, fantastična je. Uzbuđena sam svaki put kad idem onamo uživati i družiti se s obitelji i prijateljima. Doista spektakularan dio svijeta", kazala je za Brač Online prilikom jednog svojeg posjeta Braču.

Stana se za australskog biznismena srpskog podrijetla Krisa Brkljača udala 2015. godine, i to u obiteljskom manastiru na dalmatinskoj obali, a Hrvatsku je posljednji put posjetila u siječnju 2019. godine.

Stana i Kris dugo su skrivali i sretnu vijest da su postali roditelji, a da imaju dijete, Stana je otkrila povodom Dana očeva prošle godine čestitavši suprugu taj dan.

Svojim korijenima jednom se prilikom pohvalila i na Instagramu, na kojem je objavila fotografije svojih baka Hrvatica, Stane i Mande.

Stana se s roditeljima, četvero braće i sestrom iz Kanade preselila u Auroru u američkom Illinoisu, a nakon srednje škole, 1996. godine, upisala je glumu u Chicago's Goodman School of Drama.

Osim u seriji "Castle", koja joj je donijela svjetsku slavu i u kojoj je glumila uz Nathana Filliona, Stana se proslavila i ulogama u filmovima "Gozba ljubavi", "Duh" te "Zrno utjehe", a posudila je i glas Wonder Woman u najnovijem DC-jevu animiranom filmu "Društvo pravde: Drugi svjetski rat". 2008. godine osnovala je i svoju produkcijsku kuću Sine Timore Productions, što na latinskom znači "bez straha".

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Pelas - 3 Lindsey Pelas - 4 Lindsey Pelas - 1 Lindsey Pelas - 2 +16 Lindsey Pelas - 1 Celebrity U majici kojoj je manjkalo materijala umalo je pokazala i više nego što je potrebno, a u jednom trenu se činilo da tanke trakice neće ni izdržati!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Dimitrijadis Dima Goran Dimitrijadis Dima Goran Dimitrijadis Dima - 2 Goran Dimitrijadis Dima - 3 +13 Goran Dimitrijadis Dima - 1 Nekad i sad ''Nije mene dušo ubilo'' i danas je jedan od najvećih hitova, a evo kako danas izgleda pjevač koji ga je otpjevao!

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene