uživa svjetsku slavu

Kanadska glumica hrvatskih korijena ponosno ističe odakle dolazi, a u Lijepoj Našoj obavila je i jedan važan događaj

Stana Katić Stana Katić Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Stana Katic - 3 Stana Katic - 2 Stana Katic - 1 Stana Katic - 5 Stana Katic - 1 Stana Katic - 2 Stana Katić Stana Katić Stana Katić - 7 Stana Katić - 6 +12 Stana Katić - 5 Galerija

Stana Katić poznata je kanadska glumica hrvatskih korijena, a javnosti je najpoznatija po ulozi u seriji ''Castle''.

Stana Katic poznata je kanadska glumica hrvatskih korijena, a javnosti je ostala najpoznatija po seriji ''Castle'' koja se emitirala od 2009. do 2016. godine.

Pogledaj i ovo Stana Katić Lijepa vijest! Slavna glumica hrvatskih korijena dugo je skrivala sretnu vijest, u prosincu je postala majka!

Iako već godinama živi u Kanadi te tamo stvara karijeru, Stana je vrlo ponosna na svoje hrvatske korijene, a u Lijepoj se Našoj i udala.

"Hrvatska je divan dio svijeta, posebno Dalmacija, fantastična je. Uzbuđena sam svaki put kad idem onamo uživati i družiti se s obitelji i prijateljima. Doista spektakularan dio svijeta", kazala je za Brač Online prilikom svojeg posjeta Braču, na kojem se okušala i u klesanju kamena.

Stana se za australskog biznismena srpskog podrijetla Krisa Brkljača udala 2015. godine, i to u obiteljskom manastiru na dalmatinskoj obali, a Hrvatsku je posljednji put posjetila u siječnju 2019. godine.

Stana i Kris dugo su skrivali i sretnu vijest da su postali roditelji, a da imaju dijete, Stana je otkrila povodom Dana očeva prošle godine čestitavši suprugu taj dan.

Svojim korijenima jednom se prilikom pohvalila i na Instagramu, na kojem je objavila fotografije svojih baka Hrvatica, Stane i Mande.

Stana se s roditeljima, četvero braće i sestrom iz Kanade preselila u Auroru u američkom Illinoisu, a nakon srednje škole, 1996. godine, upisala je glumu u Chicago's Goodman School of Drama.

Osim u seriji "Castle", koja joj je donijela svjetsku slavu i u kojoj je glumila uz Nathana Filliona, Stana se proslavila i ulogama u filmovima "Gozba ljubavi", "Duh" te "Zrno utjehe", a posudila je i glas Wonder Woman u najnovijem DC-jevu animiranom filmu "Društvo pravde: Drugi svjetski rat". 2008. godine osnovala je i svoju produkcijsku kuću Sine Timore Productions, što na latinskom znači "bez straha".

Stana je često aktivna i na društvenim mrežama te voli uživati u prirodi, a posljednja fotografija koju je objavila bila je s planinarenja, gdje se fotografirala na vrhu planine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stana Katic (@drstanakatic)

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 1 +29 Maja Šuput - 2 Celebrity Detalj na Maji Šuput koji se nije svidio svima: ''Ženo, jedno veliko ne, progutale su te!''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 5 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 6 Donna D'Errico - 4 +21 Donna D'Errico - 3 Celebrity Svoje velike slave 90-ih prisjetila se seksi fotkom u badiću koji joj je obilježio karijeru, no danas ju je teško prepoznati na prvu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene