Što vi kažete?

Detalj na Maji Šuput koji se nije svidio svima: ''Ženo, jedno veliko ne, progutale su te!''

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput sa suprugom i sinom - 2 Maja Šuput sa suprugom i sinom - 3 +23 Maja Šuput sa suprugom i sinom - 5 Galerija

Maja Šuput pohvalila se novom fotografijom u društvu prijateljica pa pokazala kako su se spremile za večernji izlazak u Beogradu.

Pjevačica Maja Šuput podijelila je na svojem profilu na Instagramu fotografiju na kojoj veselo pozira u društvu prijateljica.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

Djevojke su se spremile za večernji izlazak u Beograd, a Maja je za tu prigodu odjenula kratku crnu haljinicu s bijelim točkama. Na nju je kombinirala visoke čizme od lateksa koje su izazvale mnoštvo podijeljenih reakcija njezinih pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

''Ženo, pa ti si se umislila da si visoka 180 cm, a uvukla si se sva u te čizme, samo glavurina ti viri", "Čizmice jedno veliko NE jer si premala za te čizme'', ''Ne pašu na ovu haljinu ove čizmice'', ''Ovaj put čizme nisu lijepe'', ''Mislim da su za tvoju visinu, to jest nizinu, te čizme jedno veliko NE, progutale su te'', samo su neki od komentara nezadovoljnih pratitelja.

Sviđaju li vam se Majine lateks čizme?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

No našli su se i oni koji su stali u njezinu obranu: "Predivno ti stoje čizmice", "Vau, Majo, čizme su zakon", "Boli Maju đon što vi mislite o njezinim čizmama! Nek' ste vi od jutra divne i krasne, pretpostavljam da je 70 posto vas doma svakodnevno u kućnim ogrtačima, zapustile se čim se udale i postale ogorčene. Mama me je naučila da ako nemaš ništa lijepo reći, da je bolje šutjeti. Žena je zmaj u svakom smislu riječi."

Maja je nedavno proslavila drugi rođendan svojeg malenog i preslatkog sinčića Blooma, kojeg ima sa suprugom Nenadom.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 5 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 6 Donna D'Errico - 4 +21 Donna D'Errico - 3 Celebrity Svoje velike slave 90-ih prisjetila se seksi fotkom u badiću koji joj je obilježio karijeru, no danas ju je teško prepoznati na prvu!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Madison De La Garza i Demi Lovato Madison De La Garza Madison De La Garza - 1 Madison De La Garza i Demi Lovato +11 Madison De La Garza i Demi Lovato Nekad i sad Sjećate se preslatke Juanite iz "Kućanica"? Evo kako izgleda danas, snašla ju je i tipična sudbina dječjih zvijezda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene