trenutak za pamćenje!

Pogledajte romantičnu prosidbu na koncertu jedne od omiljenih domaćih grupa: "To se moralo dogoditi na toj pjesmi!"

Ekskluzivni božićni koncert grupe Dalmatino - 12 Ekskluzivni božićni koncert grupe Dalmatino - 12 Gordan Svilar, bravo! 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ekskluzivni božićni koncert grupe Dalmatino - 1 Ekskluzivni božićni koncert grupe Dalmatino - 2 Ekskluzivni božićni koncert grupe Dalmatino - 3 Ekskluzivni božićni koncert grupe Dalmatino - 4 Ekskluzivni božićni koncert grupe Dalmatino - 5 Ekskluzivni božićni koncert grupe Dalmatino - 6 Ekskluzivni božićni koncert grupe Dalmatino - 7 Ekskluzivni božićni koncert grupe Dalmatino - 8 Ekskluzivni božićni koncert grupe Dalmatino - 9 Ekskluzivni božićni koncert grupe Dalmatino - 10 +1 Ekskluzivni božićni koncert grupe Dalmatino - 11 Galerija

Ekskluzivni božićni koncert popularne grupe Dalmatino uveličala je i jedna romantična prosidba.

Radni dan nikada nije bio bolji – barem ako pitate slušatelje bravo! radija! koji je razveselio 25 svojih najvjernijih slušatelja i za njih i njihove pratnje, tijekom radnog vremena, organizirao ekskluzivni božićni koncert popularne grupe Dalmatino.

"Ovakvi pozivi se ne odbijaju – čim smo čuli za ideju, odmah smo pristali. Uvijek nam je drago doći na bravo!. Ekipa je super! Bio je ovo odličan koncert i posebna uvertira u božićno vrijeme pred nama. Svi smo uživali!", rekao je Ivo Jagnjić, frontmen i gitarist grupe Dalmatino.

Slušatelji su na koncert došli čak iz Osijeka, Vinkovaca, Našica, Zadra i drugih gradova diljem Hrvatske.

"Žena i ja smo ogromni fanovi Dalmatina. Jedna njihova pjesma je 'kriva' što smo se upoznali, spojila nas je. Htjeli smo i da nam pjevaju na svadbi, ali je bila korona. I eto sad imamo klince i nikako da odemo na njihov koncert tako da bih baš volio iznenaditi ženu koja je u drugom stanju. Također, važan detalj je da nam je godišnjica veze 1.12.", rekao je jedan od uzvanika, slušatelj Antonio koji je sa suprugom Antonijom došao iz Vrbovca.

Umjesto zvukova tipkovnice, na radni petak su uživo odzvanjali hitovi "Božić Bijeli", "Refužo", "Dvi sestre blizanke", "Cvit od kamena", "Zvizda Danica" i drugi uz koje su se mnogi zaljubljivali i stvorili najljepše uspomene. Poseban trenutak dogodio se na samom kraju koncerta kada je na najveći hit Dalmatina - "Dajem ti rić", slušatelj Ivan skupio hrabrost i zaprosio svoju odabranicu!

"Dalmatino je od starta obilježio našu vezu i to nam je jedan od dražih bendova, pogotovo pjesma 'Dajem ti rič' – to se moralo dogoditi na toj pjesmi", rekao je Ivan, a njegova zaručnica Lorella je istaknula:

"Na zadnjoj pjesmi Dalmatina me Ivan zaprosio skroz iznenadno. Feeling je odličan! Ništa nisam očekivala. U tome trenutku mi nije bilo jasno, nisam znala što se događa. Izvanredno se osjećam, miks emocija."

Nakon njezina pristanka, emocije koje su se dogodile u prostoriji teško je riječima opisati. Suze radosnice, zagrljaji i čista ljubav – nema ljepše najave najradosnijeg blagdana! Ovo će zasigurno Ivanu i Lorelli biti koncert koji će pamtiti cijeli život.

Kako je izgledala atmosfera s koncerta pogledajte na linku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 9 +25 Aleksandra Prijović - 7 Zanimljivosti Šuška se da je Aleksandra Prijović na večerašnji koncert pozvala dva legendarna pjevača gosta, evo o kome se radi!  

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislava Dukić - 1 Tomislava Dukić - 2 Tomislava Dukić - 3 Tomislava Dukić - 4 +13 Tomislava Dukić - 5 inMagazin Nova Miss Hrvatske je Hercegovka, a evo i zašto to tako može biti: ''Ja tu ne vidim ništa sporno''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene