pohvalile se snimkama

Prijateljice finske premijerke na razuzdanom odmoru u Hrvatskoj: Prvo su pokazivale grudi, pa su prekršile i strogu zabranu!

Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj Instagram/Screenshot 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj - 1 Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj - 2 Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj - 4 Sanna Marin - 1 Sanna Marin - 4 Sanna Marin - 1 +12 Sanna Marin - 1 Galerija

Prijateljica finske premijerke Sanne Marin tijekom odmora u Hrvatskoj plivale su u Modroj špilji na Biševu u kojoj je kupanje strogo zabranjeno, a video je objavljen na Instagramu.

Prijateljice finske premijerke Sanne Marin ovo ljeto provodile su se u Hrvatskoj, a na odmoru su privukle pažnju svojim razuzdanim ponašanjem.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos- - 3 ''A ti si plazila po Radeljaku'' Vlatka Pokos sukobila se s našim redateljem zbog izjave o finskoj premijerki: ''Pretjeruje s plaženjem po frajerima koji nisu njen muž!''

Jedna od njih je popularna influencerica Sabina Sarkka koja je na društvenim mrežama objavljivala fotografije i videa s odmora, pa se tako u pričama na svojem Instagramu pohvalila i kako su plivali u Modroj špilji na Biševu gdje je kupanje strogo zabranjeno zbog velikog broja turista. Na snimkama je pokazala i da su u špilji ispijali alkohol.

Sabina je na TikToku objavila i video u kojem s prijateljicama pokazuje gole grudi putnicima na brodu Jadrolinije koji je prolazio pored njihove jedrilice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sabina Särkkä (@sabinasarkka)

Premijerka Finske inače je ovih dana pod povećalom javnosti nakon što su na društvenim mrežama procurile snimke na kojima tulumari s finskim zvijezdama, a zatim se pojavila i fotografija iz službene rezidencije premijerke u Helsinkiju, koja prikazuje Sarkku kako se ljubi s još jednom influencericom, prekrivajući svoje gole grudi natpisom "Finska".

Pod pritiskom javnosti, Sanna Marin je napravila test na drogu, koji je bio negativan, a zatim se i javno ispričala zbog neprimjerene fotografije.

"Slika po meni nije primjerena. Ispričavam se zbog toga. Nije trebalo doći do takve fotografije, ali inače se na druženju nije dogodilo ništa izvanredno", rekla je Marin novinarima, potvrdivši da je fotografija iz njezine rezidencije.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 9 Jelena Rozga - 8 Jelena Rozga - 7 +28 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u uskoj i prozirnoj haljini okrenula leđa kameri, oblinama zaludjela fanove: ''Joj, vidi guzu!''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović Lejla Filipović sa sestrom Dženadom Lejla Filipović - 6 Lejla Filipović - 2 +14 Lejla Filipović - 3 Celebrity Naša bivša misica u minijaturni gornji dio jedva je ugurala bujne grudi, Bojana Gregorić-Vejzović imala joj je nešto reći!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene