Neki su bili i ljutiti

Otkrivena tužna istina koja se krije iza kultne scene u Prijateljima: "Oženio sam se njom i odvezli su me natrag"

Matthew Perry i Courteney Cox Matthew Perry i Courteney Cox Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry i Courteney Cox - 3 Matthew Perry i Courteney Cox - 2 Matthew Perry i Courteney Cox - 1 Matthew Perry i Courteney Cox - 4 Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox Matthew Perry, Courteney Cox Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston - 3 Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) +20 Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Galerija

Matthew Perry u svojim je memoarima otkrio pravu istinu koja se krije iza scene njegova vjenčanja u "Prijateljima".

Iznenada preminuli američki glumac Matthew Perry tijekom svoje karijere snimio je desetke scena koje su postale kultne i obilježile "Prijatelje", u kojima je glumio Chandlera Binga, no iza nekih se kriju tužne priče za koje su tek rijetki znali.

No Matthew se u svojim memoarima "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing", koje je objavio godinu dana prije smrti, otvorio o jednom od bolnijih iskustava kroz koja je prošao boreći se s ovisnošću dok je bio na setu "Prijatelja".

Pokojni glumac, koji je preminuo u dobi od 54 godine 29. listopada, otkrio je pozadinu priče koja se krije iza kultne scene iz 2000. godine u kojoj se njegov lik, Chandler Bing, ženi s Monicom Geller, koju je glumila Courteney Cox. Naime, on je tada bio usred premještanja iz jedne rehabilitacijske ustanove u drugu.

"Na set 'Prijatelja' dovezao me tehničar iz Malibua. Oženio sam se Monicom i odvezli su me natrag u centar za liječenje - na vrhuncu moje najviše točke u 'Prijateljima', najviše točke u mojoj karijeri, kultnog trenutka u kultnoj emisiji - u kamionetu kojim je upravljao trijezni tehničar'', opisao je Perry svoje putovanje iz rehabilitacijske ustanove Promises do parcele Warner Brosa kako bi snimio dvodijelnu epizodu sedme sezone.

Opisao je i kako mu je Jennifer Aniston pristupila kada se tog dana pojavio na setu, nakon što ga duže vrijeme nije bilo na snimanju.

"Kada sam stigao, Jen Aniston je rekla: 'Bila sam ljuta na tebe''', napisao je. '''Dušo', rekao sam, 'da si znala kroz što sam prošao, ne bi bila ljuta na mene.'"

U svojim memoarima Matthew je dodao da je njegov otac, John Bennett Perry, zaprijetio da će ga maknuti iz serije nakon što su njezini kreatori Marta Kauffman i David Crane pitali može li on snimiti epizodu.

"Bio sam jako zahvalan što mi je otac i što je radio to kao tata, ali isto tako nisam htio biti problem. Samo su radili svoj posao; imali su TV seriju broj jedan, a dva glavna lika bila su pred vjenčanjem. Nisam mogao jednostavno nestati. Samo sam želio da sve bude u redu", objasnio je u knjizi.

Serija je trajala deset sezona, premijerno je prikazana 1994., a posljednja epizoda, koja je emitirana 2004. godine, oborila je rekorde s više od 50 milijuna gledatelja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 14 +26 Aleksandra Prijović - 13 Celebrity Osvanuo video Aleksandre Prijović u seksi haljini golih leđa, a tu je i visoki prorez: "Njoj Bog ništa nije ostao dužan!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Beatrice, Supertalent - 1 Beatrice, Supertalent - 2 Beatrice, Supertalent - 3 Beatrice, Supertalent - 4 +4 Beatrice, Supertalent - 5 Celebrity Sigurni smo da apsolutno nitko nije bio spreman na vještinu kojom se ova žena došla predstaviti u Supertalent, žiri je sve gledao u šoku i nevjerici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene