posljednje zbogom legendi

Pokopan je Matthew Perry, shrvana ekipa Prijatelja držala se zajedno, tješili su se čvrstim zagrljajima

Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry Profimedia 1/51 >> Pogledaji ovu galeriju Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry Pokopan je Matthew Perry Matthew Perry i Lisa Kudrow Matthew Perry i Lisa Kudrow Matthew Perry i Lisa Kudrow +40 Matthew Perry i Lisa Kudrow Galerija

Matthew Perry pokopan je u Los Angelesu, a na sprovodu se okupila i njegova ekipa iz serije ''Prijatelji'', koja ga je proslavila.

Legendarni glumac Matthew Perry ispraćen je na svoj posljednji počinak. Na privatnoj ceremoniji u Los Angelesu okupila se njegova obitelj, a bili su tu i shrvani kolege iz serije ''Prijatelji'', koji su se tješili zagrljajima.

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox i David Schwimmer držali su se zajedno, svi odjeveni u crna odijela, a Matt LeBlanc pridružio im se nakon ceremonije ispred crkve. Snimljeni su kako razgovaraju s ostalima koji su došli reći posljednje zbogom omiljenom glumcu. 

Perry je pokopan na groblju nasuprot studija Warner Bros, gdje je posljednje počivalište brojnih holivudskih zvijezda, među kojima su Carrie Fisher, Bette Davis, Stan Laurel, Buster Keaton, Michael Hutchence, Paul Walker, Brittany Murphy i Anne Heche.

Podsjetimo, Matthew je preminuo prošlu subotu, a njegovo beživotno tijelo pronađeno je u jacuzziju.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Kordić Miroslav Kordić Miroslav Kordić - 8 Miroslav Kordić - 7 +8 Miroslav Kordić - 6 Celebrity Miroslav je u Masterchefu iskušao drugu sreću, a sve je osvojio priznanjem da traži suprugu: ''Vjerujem da su mi se povećale šanse da nađem onu pravu''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Melina i Haris Džinović Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 11 Đina Džinović - 12 +10 Melina i Haris Džinović - 1 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda luksuzni dom Harisa Džinovića, jedna prostorija posebno je sve osvojila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene