Zna se i o kome je riječ

Matthew Perry gajio je posebne osjećaje prema jednoj kolegici iz Prijatelja, no morao ih je skrivati: "To mi je malo otežavalo odlazak na posao"

Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox Matthew Perry i Lisa Kudrow Matthew Perry i Lisa Kudrow Matthew Perry i Lisa Kudrow Matthew Perry i Lisa Kudrow Matthew Perry i Lisa Kudrow Matthew Perry i Lisa Kudrow Ekipa serije Prijatelji Serija Prijatelji Serija Prijatelji - 1 +19 Serija Prijatelji - 2 Galerija

Matthew Parry jednom je prilikom priznao da su mu snimanje "Prijatelja" otežali osjećaji koje je razvio prema kolegici iz serije.

Tragična smrt glumca Mathhewa Perryja posebno je potresla njegove kolege iz serije "Prijatelji".

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc i David Schwimmer od Perryja su se oprostili zajedničkim priopćenjem u kojem su poručili da su svi potpuno shrvani i da će im trebati vremena da prebole taj veliki gubitak.

Tijekom deset sezona serije glavni glumci razvili su pravo prijateljstvo koje su nastavili održavati i nakon završetka snimanja.

Održavanju tog prijateljstva zasigurno je pridonijelo i jedno pravilo kojeg su se strogo pridržavali, a odnosilo se na ljubavne veze među njima koje su bile strogo zabranjene.

Ipak, Matthew je jednom prilikom progovorio o posebnim osjećajima koje je razvio prema Lisi Kudrow, koja je glumila Phoebe Buffay.

"To mi je malo otežavalo odlazak na posao jer sam se morao pretvarati da ne gajim te simpatije", ispričao je Perry u intervjuu s novinarkom Diane Sawyer, piše Mirror.

Iako se njihova romansa nije ostvarila, Perry i Kudrow razvili su posebnu platonsku vezu. Kudrow mu je bila velika podrška u najtežim danima dok se borio s ovisnostima, a priznala je i da joj je bilo posebno teško kada je Matthew završio u komi zbog puknuća slijepog crijeva i liječnici su mu davali samo dva posto šanse za život.

"Nisam znala kako se nositi s tim. Preživio je unatoč nemogućim izgledima, no nisam ni znala koliko se puta zamalo nije izvukao. Drago mi je što si tu, Matty. Dobro za tebe. Volim te", napisala je Lisa u predgovoru Perryjevih memoara, u kojima je prepričao svoju tešku borbu.

Podsjetimo, Matthew Perry iznenada je preminuo u dobi od 54 godine. Izvori iz policije potvrdili su da se glumac utopio i da je pronađen u jacuzziju u svojoj kući u Los Angelesu nakon što su hitne službe pozvane na mjesto događaja zbog srčanog zastoja. Točan uzrok glumčeve smrti još nije poznat.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc Matthew Perry i Matt LeBlanc - 1 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 2 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 3 +25 Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako se omiljeni Joey nosi s gubitkom Chandlera, snimljen je prvi put nakon njegove smrti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 6 +25 Milica Pavlović - 2 Celebrity Jedna od najljepših srpskih pjevačica pokazala novu promjenu na sebi: Više nije vatrena plavuša, vratila se na imidž s kojim su je svi zavoljeli!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene