novi skandal

Kontroverzni voditelj u emisiji uživo izgovorio imena članova kraljevske obitelji koji su navodno pričali o boji kože Harryjeve djece

Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) getty images 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Piers Morgan - 1 Piers Morgan - 2 Piers Morgan - 3 Meghan Markle i kralj Charles - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle Camilla Parker Bowles i kralj Charles Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 3 +21 Kralj Charles III. - 9 Galerija

U emisiji uživo britanski voditelj Piers Morgan otkrio je imena dvaju članova kraljevske obitelji koji su navodno pričali koje će boje kože biti sin Meghan Markle i princ Harryja.

Nizozemska verzija nove knjige Omida Scobieja ''Endgame'' o britanskoj kraljevskoj obitelji povučena je iz prodaje jer je navodno u njoj slučajno otkriveno koji je član kraljevske obitelji komentirao boju kože Harryjeva i Meghanina sina Archieja.

Sporni je odlomak izbačen iz engleske verzije knjige, ali stvari su upravo postale još zanimljivije.

Nakon što je jučer ta vijest preplavila britanske medije i internet, Piers Morgan je u svojoj emisiji žestoko kritizirao Scobieja, koji tvrdi da on nije napisao imena navodnih rasista te da su se imena u nizozemskoj verziji pojavila greškom.

Potom je Morgan u emisiji uživo izrekao imena koja se spominju u nizozemskoj verziji knjige, a to su kralj Charles i princeza Kate. Također, isječak iz emisije objavio je i na X-u pred svojih skoro 9 milijuna pratitelja.

''Ako Nizozemci koji ulaze u knjižaru mogu vidjeti ova imena, onda vi, Britanci također imate pravo znati'', rekao je u prilogu.

Podsjetimo, Meghan je u TV specijalu kod Oprah tvrdila da je neimenovani član kraljevske obitelji govorio o tome kako bi Archiejeva koža mogla biti tamna kad se rodi.

The Sun, izvještava da je drugi član proširenog kraljevskog kućanstva, koji možda nije član same kraljevske obitelji, također dao slične komentare.

Dvije osobe nisu imenovane u Scobiejevoj novoj knjizi za Britaniju, ali on tvrdi da zna tko.

Podsjetimo, ''Endgame'', sadrži informacije o kraljevskoj obitelji, a mnogi su ovog britanskog novinara osudili jer je u knjizi ''oblatio'' princa Williama i Kate Middleton.

Scobie otvoreno opisuje privatne razgovore koje je vodio s više članova njihova osoblja. A čak se hvali i kratkim telefonskim razgovorom koji je imao sa samom Meghan nakon što se udala za Harryja.

Buckinghamska palača kratko je za Daily Mail komentirala da neće davati nikakve izjave.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju David Caruso - 15 David Caruso - 13 David Caruso - 22 David Caruso - 21 +18 David Caruso - 14 Nekad i sad Šokirat ćete se kad vidite kako legendarni Horatio danas izgleda, na najnovijim fotografijama potpuno je neprepoznatljiv!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Biloš - 2 Lara Biloš - 3 Lara Biloš - 4 Lara Biloš - 6 +18 Lara Biloš - 8 Celebrity Veselu Slavonku s mentorom Stjepanom povezala je tema koja je u našem društvu još tabu: ''Smatram da se o tome treba više govoriti...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene