Izbila je nervoza

Rasistički komentari o njihovu sinu naljutili su Meghan i Harryja, princ je vlastitom ocu postavio šokantno pitanje

Meghan Markle i kralj Charles - 1 Meghan Markle i kralj Charles - 1 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i kralj Charles - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 4 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 5 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 3 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 2 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 1 +22 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 3 Galerija

Meghan Markle pisala je pismo kralju Charlesu III. nakon komentara o boji kože njenog sina, a princ Harry dao mu je i ozbiljnu prijetnju.

Meghan Markle optužila je dvoje ljudi u kraljevskom kućanstvu da su izrazili zabrinutost oko boje kože njezina sina Archieja kad je s njim bila trudna. Bila je to vijest o kojoj se pričalo 2019. godine kad je izašla u medije, a sada je tu temu ponovno otvorio novinar Omid Scobie u svojoj novoj knjizi ''Endgame''.

Kako on piše, vojvotkinja od Sussexa pisala je kralju Charlesu III. kako bi izrazila svoju zabrinutost da će se o obitelji opet pričati kao rasistima.

Podsjetimo, Meghan je u TV specijalu kod Oprah tvrdila da je neimenovani član kraljevske obitelji govorio o tome kako bi Archiejeva koža mogla biti tamna kad se rodi.

The Sun, izvještava da je drugi član proširenog kraljevskog kućanstva, koji možda nije član same kraljevske obitelji, također dao slične komentare.

Dvije osobe nisu imenovane u Scobiejevoj novoj knjizi, ali on tvrdi da zna tko su oni, ali ih ne može imenovati zbog straha od zakonske odmazde u Velikoj Britaniji.

Kako prenosi The Sun, knjiga Scobieja će sadržavati i tvrdnje da je princ Harry uputio oštru primjedbu svom ocu dok su veslali kod Frogmore Cottagea, navodno upitavši kralja: ''Zar više ne želiš vidjeti svoje unuke?''

Scobie je bacio niz tvrdnji prema kraljevskoj obitelji, uključujući tvrdnju da se Meghan Markle ne želi vratiti u Englesku jer odbija vratiti se u sapunicu.

Podsjetimo, ''Endgame'', koja izlazi u utorak, sadržavat će informacije o kraljevskoj obitelji, a mnogi su ovog britanskog novinara osudili jer je u knjizi ''oblatio'' princa Williama i Kate Middleton.

Scobie otvoreno opisuje privatne razgovore koje je vodio s više članova njihova osoblja. A čak se hvali i kratkim telefonskim razgovorom koji je imao sa samom Meghan nakon što se udala za Harryja.

Buckinghamska palača izjavila je za Daily Mail da ne komentira najnovije vijesti koje je objavio Paris Match, niti tvrdnje gospodina Scobieja u intervjuu.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Keely Shaye Smith - 5 Keely Shaye Smith - 4 Pierce Brosnan - 2 Pierce Brosnan - 2 +29 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 4 Celebrity Bezbroj puta obranio ju je od zlih komentara zbog kilograma, no na njezinim najnovijim fotografijama uočljiva je mala promjena u izgledu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač Mišo Kovač Tribunj: Natjecanje Look like Mišo Kovač Lidija i Mišo Kovač +25 Mišo Kovač Celebrity Mišo Kovač završio u bolnici, na splitske Firule prevezen je vozilom hitne pomoći

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene