njihova druga strana

Pogledajte zašto je snimka Meghan i Harryja postala hit na društvenim mrežama, malo su se opustili na hokejaškoj utakmici!

Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 6 Meghan Markle i princ Harry - 5 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 2 +19 Meghan Markle - 1 Galerija

Meghan Markle i princ Harry spojili su ugodno s korisnim te prisustvovali hokejaškoj utakmici u Vancouveru, evo kako su slavili golove svog tima.

Meghan Markle i princ Harry uživali su u hokejaškoj utakmici u Vancouveru te navijali za Canuckse nakon što je princ bacio prvi pak na početku utakmice.

Dvojac je uživao u VIP loži uz vino, a kad je pao prvi gol slavili su i pljeskali te su njihove fotografije brzo postale hit na internetu.

Nakon pobjede njihova tima, Harry je Meghan nasuo čašu vina te su nazdravili i plesali. Snimka njihova slavlja objavljena je i na X-u.

Jedna pratiteljica čak je objavila i Meghan koja se veselila te u opisu napisala: ''Totalni su mood!''.

Par je bio odlične volje obzirom na konstantne natpise medija o njihovom odnosu s kraljevskom obitelji, a posljednjih dana šuška se da bi Novu godinu mogli provesti kod kralja Charlesa i da se odjednom žele pomiriti.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Kitarović, Nadia Cvitanović Branko i Lidija Ivanda, Jakov Kitarović Jakov Kitarović i Snježana Schillinger Jakov Kitarović i Snježana Schillinger +22 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Dobro raspoloženi Jakov Kitarović u izlasku se družio s poznatom plavušom, a supruge Kolinde opet nije bilo na vidiku!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tanja Jovanović - 1 Tanja Jovanović - 4 Tanja Jovanović - 1 Tanja Jovanović - 4 +26 Tanja Jovanović - 5 Nekad i sad Sjećate se Tanje Jovanović? Bila je zvijezda domaćih realityja, a ljubav prema kamerama i danas ju veže, evo čime se bavi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene