je li moguće?

U kraljevskoj obitelji moglo bi se dogoditi božićno čudo, a o jednoj situaciji posebno se šuška

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 1 Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle +19 Meghan Markle i princ Harry - 1 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle vjerojatno će odbiti poziv kralja Charlesa da dođu u Veliku Britaniju za božićne blagdane, ali bliski izvore njihovu iznenadna želju da provode vrijeme s njima smatraju pomalo bizarnom.

Princ Harry i Meghan Markle rekli su da će možda prihvatiti božićni poziv u Sandringham, ali malo je vjerojatno da će ih dočekati raširenih ruku, rekli su bliski izvori.

Nakon medijskih natpisa da se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa žele pomiriti i neće odbiti ponudu da se pridruže kralju Charlesu tijekom blagdana, izvori su rekli da je iznenadno ''ljubavno bombardiranje'' iz Montecita bizarno.

Ove vijesti šire se nekoliko dana nakon što su izvori bliski Sussexima više puta prijateljski izvijestili tiskovine o Harryjevoj namjeri da nazove svog oca i čestita mu rođendan prošlog tjedna.

Bliski izvori za Sunday Times rekli su da žele promijeniti stanje stvari i da bi spremno prihvatili poziv na božićno druženje: ''Čini se kao da su stvarno krenuli u svoju strategiju pomirenja. Tako je bizarno ponašati se tako loše, zahtijevati ispriku i priznanje ''krivnje'' — bezuspješno, mogao bih reći — od obitelji i sada se samo vratiti i dopustiti da prošlost ostane gdje je, makar i netko bi bio dovoljno dobar da ih pozove.''

Bliski izvor je istaknuo da je par dobio pozive i od kraljice Elizabete i od kralja Charlesa da se pridruže obitelji u Balmoralu tijekom ljeta, ali oni su i taj poziv odbili.

U kraljevskim krugovima mnogo se šuška o tome hoće li Kate Middleton i princ William uopće biti prisutni ako Harry i Meghan budu pozvani.

Drugi kraljevski izvor rekao je za Daily Mail da misle da će kralj vjerojatnije pozvati Harryja i Meghan da ga posjete u Škotskoj tijekom Nove godine kako bi izbjegli susret s Williamom i Kate dok odu u Norfolk.

 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser - 3 Stjepan Hauser - 5 Stjepan Hauser - 1 Stjepan Hauser - 6 +25 Stjepan Hauser - 2 Celebrity Zbog ovog se videa Hauser našao na udaru negativnih komentara: ''Bez uvrede, ali bljak, jako je razočaravajuće ovakvo ponašanje!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 1 +26 Jennifer Lopez - 4 Celebrity Zbog ove haljine Žanamari uspoređuju s Jennifer Lopez: ''Kako ti stoji, izgledaš fenomenalno!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene