Ipak ništa...

Činilo se da ima nade za pomirenje princa Harryja s obitelji, a onda su se pojavile nove ružne optužbe na njihov račun!

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Kralj Charles Kralj Charles III. - 9 Kralj Charles III. - 6 Princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle +20 Princ Harry - 1 Galerija

Omid Scobie objavio je ulomak iz svoje nove knjige "Endgame" i zabrinuo kraljevsku obitelj zbog onoga što će se sve u njoj naći.

Britanska kraljevska obitelj suočena je s novim optužbama od strane princa Harryja i Meghan Markle, točnije njihova biografa Omida Scobieja i to samo nekoliko sati nakon što je vojvoda od Sussexa navodno vodio srdačni telefonski razgovor s kraljem Charlesom povodom njegovog 75. rođendana.

Prema pisanju britanskih medija vjeruje se da je Harry nazvao svog oca na njegov poseban dan kako bi mu čestitao rođendan, a to je navodno bio njihov prvi telefonski razgovor u posljednjih šest mjeseci. Telegraph je izvijestio da je s kraljem razgovarala i Meghan, i da su mu unuci Archie i Lilibet snimili video kako pjevaju sretan rođendan pa je sve ukazivalo na konačno poboljšanje njihova odnosa i komunikacije.

Ali onda je Scobie podijelio ulomak iz svoje nove knjige, "Endgame", iznoseći eksplozivne tvrdnje uključujući i onu da princu Harryju nije bilo javljeno da se obitelj priprema za smrt kraljice Elizabete.

On piše da su princa Harryja ostavili u neznanju i nije imao pojma o kraljičinu stanju u posljednjim trenucima njezina života te da princ William osjeća da je izgubio Harryja i ne želi poznavati ovu njegovu verziju.

Buckinghamska palača odbila je komentirati ulomak, ali mnogi vjeruju kako sigurno neće doći do pomirenja Harryja i Meghan s ostatkom kraljevske obitelji, a Scobijeva knjiga u prodaji bi se trebala naći 28. studenog. 

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Anamaria Raić Anamaria Raić - 9 Anamaria Raić - 6 Anamaria Raić - 7 +16 Anamaria Raić - 8 Celebrity Borna Ćorić u vezi je s atraktivnom Makarankom i poznatom influencericom, tenisač je ranije ljubio srpsku folk zvijezdu

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima - 2 Adriana Lima - 3 Adriana Lima - 1 Adriana Lima - 5 +27 Adriana Lima - 4 Nekad i sad Prepoznajete li ovu ženu? Svi se pitaju što joj se dogodilo s licem: ''Ne bih znao da je ona da nisam pročitao!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene