Bilo je tu svega

Spojila ih je pomalo čudna situacija, a nakon tajnog raskida zaruka samo je želio maknuti kćer od njenih ispada i bizarnog ponašanja

Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Getty 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) +1 Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Galerija

Hayden Panettiere i Vladimir Kličko zajedno su bili devet godina, a dobili su kćer Kayu.

Američka glumica i zvijezda serije "Heroji" Hayden Panettiere i bivši boksač Vladimir Kličko slovili su kao jedan od najzanimljivijih i najpopularnijih parova u svijetu slavnih, no njihova je ljubavna priča ipak neslavno završila.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Što se događa s njom? Prijatelji se boje za život ponovno pretučene glumice koja i dalje ne želi otići od nasilnog partnera

Par je bio zajedno od 2009. do 2018. godine, a gdje god da su se pojavili nisu mogli proći nezapaženo i to prvenstveno zbog velike razlike u visini. Naime, ona je visoka 153 centimetra, a Vladimir 198. U svibnju 2011. godine razišli su se zbog prenatrpanih poslovnih rasporeda, no romansu su obnovili 2013. godine te se ubrzo zaručili.

"Znam da sam ja jako mala, a on jako velik. Tako smo se i upoznali. Ja sam mu rekla da je ogroman, a on meni da sam sitna i to je bilo to", izjavila je Hayden u showu slavne voditeljice Ellen DeGeneres.

Zajedno su proveli devet godina, a da su se prekinuli javnost nije dugo znala. Sve se odvilo u tajnosti, a za njihov se prekid ne bi ni saznalo da plavokosa glumica nije bila uhvaćena u noćnom provodu s glumcem Brianom Hickersonom

Nakon prekida zaruka Hayden i Viktor ostali su u dobrim odnosima zbog kćeri Kaye koju su dobili u prosincu 2014. godine i koju su nastavili zajedno odgajati. Kaya je živjela s ocem i njegovom obitelji u Ukrajini, no trenutačno je na sigurnom u SAD-u. Tijekom 9-godišnje veze s Kličkom, Hayden je bila mirna i povučena, no priznala je kako je patila od postporođajne depresije nakon Kayina rođenja, a nakon prekida za nju su počeli novi problemi.

Naime, njezinog novog dečka Briana policija je nekoliko puta uhićivala zbog nasila u obitelji i to nakon što je udario Hayden, između ostalog i u lice nakon svađe u njihovom domu u Wyomingu. Obitelj i prijatelji nisu krili zabrinutost za nju još na početku te veze, njihov strah se pojačao kada je glumica počela sve više piti, a njezini su prijatelji stahovali da bi priča s Brianom mogao imati tragičan kraj.

Iako se pričalo kako je Kaya u Ukrajini samo privremeno kako bi bila s ocem, pokazalo se da to i nije baš tako te da ju je Vladimir želio maknuti što dalje od majčinih problema, nasilja, alkoholnih ispada i čudnog ponašanja.

"Ovo je vrlo teška situacija koju Hayden mora nekako riješiti. Njezin je trenutni život potpuni kaos i mora se riješiti problematičnog dečka. Nitko ne zna zašto i dalje održava vezu zbog koje se samo osjeća loše", otkrio je izvor blizak glumici jednom prilikom, dok je ona oduvijek tvrdila da je s Vladimirom ostala u bliskim odnosima kako njihovoj kćeri niakda ne bi ništa nedostajalo.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Nekoć je bila oličenje ljepote i uspjeha, a danas je beskućnica koja bosa traži hranu po smeću

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) +3 Christina Aguilera (Foto: AFP) Celebrity Zanimljiv ukras na neobičnom dekolteu koji je nosila ukrao je svu pozornost, ne vidimo je često, ali kad se pojavi zna što treba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene