''Nije mi...''

Kate Middleton odbila je jednostavnu dječju molbu, ali odmah je objasnila i zašto je tako postupila

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 Kate Middleton svira na Euroviziji - 5 Kate Middleton svira na Euroviziji - 2 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton - 3 Kate Middleton Kate Middleton +20 Kate Middleton i princ Willam Galerija

Kate Middleton tijekom jednog od posljednjih javnih pojavljivanja odbila se potpisati na autograme koje su je zatražila djeca, a zna se i zašto.

Britanska princeza Kate Middleton većinu vremena pridržava se i poštuje protokole kraljevskog dvora i ponašanja, a da je tako, pokazala je i tijekom posjeta sajmu cvijeća u Chelseaju.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

41-godišnja Kate snimljena je kako pristojno odbija potpisati autogram za koji su je zamolila djeca koja su se tamo našla i s kojom se družila na organiziranom dječjem pikniku. U vrtu Kraljevskog entomološkog društva pridružila se učenicima Osnovne škole crkve Svete Marije koji su između ostalog crtali cvijeće i kukce, a neki od njih zamolili su je da im se potpiše na crteže.

"Ne smijem napisati svoje ime, ali znam crtati", ljubazno im je odgovorila Kate.

Nacrtala je potom cvijet za djevojčicu po imenu Ruby, drvo za njezinu prijateljicu i jezerce okruženo biljkama za treću djevojčicu. No znatiželjni mališani pitali su je zašto se ne smije potpisati, a ona im je tada dala odgovor.

"Moje je ime Catherine. Nije mi dopušteno pisati ga u potpisu, to je samo jedno od onih pravila", rekla im je Kate.

Prema pisanju Daily Expressa, članovi kraljevske obitelji izbjegavaju potpisivanje autograma zbog opasnosti od krivotvorenja. No taj ih protokol ne sprječava da pokažu svoju volju za druženjem i povezivanjem s građanima. Tako su i Kate i princ William u više navrata viđeni kako poziraju za selfije sa svojim obožavateljima, posebice tijekom posljednjih mjeseci, pokazujući svoju opuštenu stranu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 5 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 +26 Marco Cuccurin i baka Rita - 8 Celebrity Mladić kojeg je zavoljela cijela Hrvatska pokazao kako izgledaju stopala pobjednika: ''Rana na ranu, ali sve se isplatilo...''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 2 Katarina Baban i Igor Subotić +24 Katarina Baban Celebrity Naša zgodna glumica pokazala kako uživa na suncu i usput se pohvalila isklesanim trbuhom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene