Dostojna zamjena?

Jednu od najljepših žena zamijenio je 18 godina mlađom plavušom, pogledajte kakvim ga je to fotografijama osvojila!

Caitlin O'Connor Caitlin O'Connor Caitlin O'Connor/Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Caitlin O'Connor - 2 Caitlin O'Connor - 1 Caitlin O'Connor - 3 Caitlin O'Connor - 3 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 5 Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Caitlin O'Connor - 7 Caitlin O'Connor - 10 Caitlin O'Connor - 9 Caitlin O'Connor - 2 +23 Caitlin O'Connor - 1 Galerija

Joe Manganiello i Caitlin O'Connor snimljeni su zajedno nakon treninga u teretani iz koje su se zajedno odvezli automobilom.

Bivši suprug glumice Sofije Vergare, Joe Manganiello, nastavio je dalje nakon njihova iznenadnog razvoda, barem se tako čini nakon što su strani mediji prenijeli vijest da kruže glasine o njegovoj novoj ljubavi.

Naime, 46-godišnji Joe snimljen je kako izlazi iz teretane s navodnom novom djevojkom, glumicom Caitlin O'Connor, koja ima 33 godine, što bi značilo da je 18 godina mlađa od Sofije, koja ima 51 godinu.

Njih dvoje viđeni su kako izlaze iz Gold's Gyma u Veniceu u Kaliforniji i sjedaju u njegov automobil nakon, a potom su se zajedno otputili u nepoznatom smjeru.

Njihove fotografije pogledajte OVDJE

Caitlin, rođena u Los Angelesu, glumica je koja je glumila u TV serijama "Dva i pol muškarca" i "Naši najbolji dani" i "Vrijeme pobjede: Uspon dinastije Lakersa". Poznata je po objavljivanju svojih golišavih i seksi fotografija u bikiniju na društvenim mrežama, a o svemu se oglasio njoj blizak izvor, koji je za TMZ izjavio kako zasad nisu u službenoj vezi i da je do njihova druženja došlo slučajno.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli C A I T L I N O’ C O N N O R (@caitlin__oconnor)

Upoznali su se u kolovozu na projekciji HBO-ove serije "Vrijeme pobjede" koja je održana u domu producenta Jima Hechta, no to nije bila obična projekcija jer se nekoliko gostiju, uključujući Joea i Caitlin, našlo u hidromasažnoj kadi na fotografiji koju je podijelila Jimova supruga Courtney Friel.

Joe i Sophia vijest da se razvode objavili su u srpnju ove godine, a samo dva kasnije on je i službeno podnio zahtjev za razvod. Naveo je da je datum rastave 2. srpnja, a kao razlog raspada braka nepomirljive razlike. Bivši supružnici nemaju djecu, a Sophia iz prethodnog braka ima 31-godišnjeg sina.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth - 5 Yasmine Bleeth - 3 Yasmine Bleeth - 1 Yasmine Bleeth - 2 +27 Yasmine Bleeth - 4 Nekad i sad Bila je seks-simbol u crvenom badiću, a njezin zapušteni izgled danas odaje kakav je život vodila na vrhuncu slave

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 +26 Salma Hayek - 5 Celebrity Salma Hayek otkrila tajnu svoga nikad tanjeg struka, ali jedna joj se stvar stvarno ne da: "Za to treba disciplina..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene