Snimili je u toplesu

Živjela je kao u snu, a danas živi u kolibi i pere rublje u rijeci: "Daleko je to od milijarderskog načina života, jedna noć kriva je za sve"

Jasmine Hartin Jasmine Hartin Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmine Hartin - 3 Jasmine Hartin - 1 Jasmine Hartin Jasmine Hartin - 4 Jasmine Hartin Jasmine Hartin - 2 +0 Jasmine Hartin Galerija

Jasmine Hartin snimljena je u toplesu u Belizeu dok čeka suđenje za ubojstvo policajca Henryja Jemmotta.

Bivša pripadnica kanadskog visokog društva Jasmine Hartin, za koju je javnost čula nakon što je, prema njezinim tvrdnjama, slučajno usmrtila policajca iz Belizea, snimljena je kako se kupa u toplesu u jednoj rijeci i čini se da se ne opterećuje previše čekajući suđenje.

33-godišnja Jasmine optužena je za ubojstvo iz nehaja zbog misteriozne smrti Henryja Jemmotta dok su se družili i zajedno konzumirali alkohol u svibnju prošle godine. Ona je priznala da je upucala 42-godišnjeg Jemmotta u glavu u odmaralištu Alaia u Ambergris Cayeu, i to njegovim pištoljem, ali tvrdi kako je to bila nesreća, što njegova obitelj ne vjeruje.

"Jedino što mogu učiniti je moliti se za pravdu i vjerujem da tako moli za sažaljenje. Želi da je svi sažalijevaju nakon što je oduzela život ocu petero djece. Imamo jaku vjeru u Boga i vjerujemo da što god učini, ona će odgovarati Bogu", izjavila je Jemmotova sestra Cherie za The Sun.

U vrijeme nesreće Jasmine je bila u vezi s 44-godišnjim Andrewom Ashcroftom, sinom torijevskog milijardera Lorda Ashcrofta, no on ju je tada ostavio i živi na Turks i Caicosu s njihovim petogodišnjim blizancima, koje joj je zabranio viđati, dok ona boravi u kolibi u gorju Belizea.

Kaže da se boji za svoj život zbog korupcije u policiji i utjecaja obitelji Ashcroft u zemlji, a čak je tvrdila da su joj korumpirani policajci otključali ćeliju usred noći i pokazali joj da pobjegne kroz stražnja vrata, no nije htjela jer je bila uvjerena da će joj pucati u leđa. Sudsko ročište trebalo bi biti održano kasnije ovog mjeseca, a na njemu će biti određen datum suđenja.

"Nema tekuće vode, koristi kanistere propana za kuhanje, a rublje pere u obližnjoj rijeci. Daleko je to od milijarderskog načina života na koji je navikla", izjavio je njoj blizak prijatelj.

Jasmine je prije desetak godina zamijenila život na obiteljskoj farmi u Ontariju s onim u Belizeu, gdje je upoznala Ashcrofta, sina milijardera koji ima britansko i belizejsko državljanstvo te je predstavljao Belize u Ujedinjenim narodima.

Ona i Andrew postali su dugogodišnji partneri iako se nikada nisu vjenčali i dobili su dvoje djece prije nego što su u svibnju 2021. godine otvorili hotel Alaia u Ambergris Cayeu, tropskom otočkom utočištu za bogataše.

Kao hotelska direktorica Jasmine se družila s moćnim dužnosnicima, ali svemu je došao kraj 28. svibnja kada je Jemmott pogođen iza desnog uha metkom njegova službenog pištolja Glock 17. Zaštitar je čuo glasan prasak u 12:45 ujutro, a policija je stigla i pronašla Jasmine prekrivenu crvenom tvari poput krvi i Jemmotta kako pluta mrtav na leđima 30 stopa od obale.

Nakon što je provela vikend iza rešetaka, Jamine je dala izjavu rekavši da joj je policajac izvan dužnosti pokazivao kako se rukuje njegovim vatrenim oružjem dok su njih dvoje pili i družili se. Tužitelj ju je optužio za ubojstvo iz nehata na temelju njezine izjave i tvrdnje da se radilo o nesretnom slučaju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus - 2 Nekad i sad Nives u badiću koji malo toga pokriva pokazala kako je izgledala prije 13 godina: "Pronađi razliku!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Periša - 1 Ivona Periša - 2 Ivona Periša - 3 Ivona Periša - 4 +15 Ivona Periša - 5 Nekad i sad Kamo je nestala jedna od naših najljepših voditeljica? Proslavila se u prvom hrvatskom talent showu, a nakon karijere na televiziji napravila je životni zaokret

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene