Tjera po svom

Kći Jennifer Lopez ima potpuno drugačiji stil od nje, ni ružni komentari nisu je natjerali da se promijeni

Emme Maribel Emme Maribel Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Emme Maribel - 2 Emme Maribel - 1 Emme Maribel - 3 Emme Maribel - 4 Emme Maribel Muñiz - 2 Emme Maribel Muñiz - 3 Emme Maribel Muñiz - 1 Emme Maribel Muñiz Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 1 +13 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 2 Galerija

Emme Maribel snimljena je s Jennifer Garner i njezinom kćeri u Disneylandu gdje je privukla veliku pažnju.

Holivudska glumica Jennifer Garner snimljena je u Disneylandu i to u društvu svoje 14-godišnje kćeri Seraphine i15-godišnje kćeri Jennifer Lopez, Emme koja je privukla znatiželjne poglede.

Pogledaj i ovo Ben Affleck, Jennifer Lopez Kako mu stoji? Ben Affleck odrekao se svog zaštitnog znaka i pokazao veliku promjenu, ovim potezom zasjenio je čak i svoju dragu Jennifer!

Paparazzi su ih uhvatili u zajedničkom izlasku, a najviše pažnje privukla je upravo Emme i to zahvaljujući svom osebujnom i maštovitom stilu te zanimljivoj frizuri.

Gdje god da se Emme pojavi, izazove velik interes, a mnogima je zanimljivo što ta tinejdžerica ima potpuno drugačiji stil od majke i tjera po svom. Zbog toga je, nažalost, u nekoliko prilika bila izložena zlim i ružnim komentarima na društvenim mrežama, gdje joj dežurni dušebrižnici zamjeraju što se nije više ugledala na mamu i kopirala njezin stil. No, s obzirom na slavne roditelje i medijsku pažnju koju dobiva već godinama, obitelj je to koja se na takve komentare zasigurno ni ne obazire.

Jennifer je kćer Emme, kao i njezina brata blizanca Maximiliana, dobila s bivšim suprugom i pjevačem Marcom Anthonyjem, od kojeg se razvela 2014. godine, ali su ostali u dobrim odnosima i zajedno odgajaju djecu. Pjevač je to i sam potvrdio u svojim intervjuima, u kojima je priznao kako se divi njezinoj sposobnosti da vidi i razumije stvari prije nego što se dogode.

Danas je u braku s Benom Afflecom, bivšim suprugom Jennifer Garner, s kojom je u dobrim odnosima i njihova se djeca često druže i provode vrijeme zajedno, o čemu je latino diva i sama progovorila te ju pohvalila za trud i za razuman odnos koji imaju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 2 Indira Levak - 1 Indira Levak - 3 Indira Levak +26 Indira Levak - 4 Celebrity Indira u ultrakratkoj haljini umalo pokazala i više nego što je htjela, kraće od ovog nije moglo!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 3 +26 Snježana Schillinger Celebrity Pogledajte u čemu se Snježana Schillinger prošetala našim nacionalnim parkom, svi su gledali samo u nju: "Blesavo obučena"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene