U najslađem društvu

Paparazzi vjerno prate svaki izlazak gdje ova 13-godišnja slatkica uspijeva zasjeniti svoju slavnu majku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez snimljena je u izlasku s kćeri Emmom koju je dobila u braku s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, kao i njezinog brata blizanca Maximiliana.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez ovih dana rijetko možemo vidjeti bez Bena Afflecka s kojim uživa u obnovljenoj ljubavi, ali ipak pronalazi i dovoljno vremena za svoje najdraže, među kojima je i 13-godišnja kćer Emma.

Pogledaj i ovo Salma Hayek "Bože, smiluj se" Salma Hayek pohvalila se haljinom iz koje su joj umalo ispale grudi, a uspjela je zasjeniti i lijepu mladenku!

52-godišnja Jennifer snimljena je u Emminu društvu u Los Angelesu, točnije prilikom izlaska na zajednički ručak u Sunset Plazu, nakon čega su zajedno razgledale interaktivnu umjetničku izložba Vincenta Van Gogha. Pjevačica je za tu priliku odijenula bijelu kratku haljinu i visoke čizme koje je uskladila s torbom, dok je Emma nosila kratke traperice i predimenzionirani pulover, a najviše je do izražaja dolazila njezina plavo obojena kosa.

Jennifer je kćer Emmu kao i njezinog brata blizanca Maximiliana dobila s bivšim suprugom i pjevačem Marcom Anthonyjem od kojeg se razvela 2014. godine, ali su ostali u dobrim odnosima.

To je potvrdio u jednom od nedavnih intervjua u kojima je priznao kako se divi njezinoj sposobnosti da vidi i razumije stvari prije nego što se dogode.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Michael Schumacher u Ferrariju (firo Sportphoto/DPA/PIXSEL) Preporuke Njihovu idealnu ljubavnu priču prekinula je strašna nesreća, a ona se sada odlučila na neočekivan potez

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene