Fanovi tužni

Najpopularniji glazbenik svijeta uzima pauzu od karijere: "Radim non stop od 2017..."

Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Princ Harry i Ed Sheeran (Foto: Instagram) Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Princ Harry i Ed Sheeran (Foto: Instagram) Ed Scheeran (Foto: Profimedia ) Ed Scheeran i Cherry Seaborn (Foto: Profimedia ) +0 Ed Scheeran i Cherry Seaborn (Foto: Getty Images) Galerija

"Radim non stop od 2017., tako da ću samo uzeti predah da putujem, pišem i čitam.", poručio je Ed Sheeran na Instagramu.

Pop ikona Ed Sheeran objavio je u utorak da uzima pauzu od svoje glazbene karijere, dodajući da će se vratiti kada "proživi malo više kako bi stvarno imao o čemu pisati".

Pogledaj i ovo Ed Sheeran Kakva vijest! Ed Sheeran stiže u Zagreb, objavljeni su lokacija i datum koncerta ove svjetske glazbene zvijezde!

"Era Dividea (album) i tura promijenili su moj život na tako puno načina, ali sada je s time gotovo. Vrijeme je da odem van i vidim više svijeta", napisao je dvadesetosmogodišnji pjevač na Instagramu.

"Radim non stop od 2017., tako da ću samo uzeti predah da putujem, pišem i čitam. Bit ću isključen s društvenim mreža, dok ne nastupi vrijeme za povratak", napisao je.

Sheeran, koji se nedavno oženio s dugogodišnjom djevojkom Cherry Seaborn, već je uzeo pauzu 2016.

Poznat je po hitovima poput "Shape of You" i "Castle on the Hill". (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene