Pa što je ovo!

Poznati kanadski reper usred koncerta dobio je urnebesan poklon, a kad je saznao od koga je posebno se iznenadio: ''Mislim da vanzemaljci postoje...''

Drake - 3 Drake - 3 Screenshot 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Drake - 4 Drake - 2 Drake - 1 Drake - 2 Drake - 1 Ivana Knoll i Drake - 1 Naomi Campbell i Drake (Foto: Profimedia) Drake (FOTO: Getty) Drake (FOTO: Getty) Drake (FOTO: Getty) +8 Drake (FOTO: Getty) Galerija

Kanadski reper Drake tijekom koncerta je dobio pozamašan poklon, na pozornicu je doletio ogroman grudnjak, a glazbenik mu se nije mogao načuditi te je bacio urnebesan komentar.

Kanadski reper Drake na posljednjem je koncertu doživio veliko iznenađenje, a na stvar koju je primio u ruke nije ostao bez komentara.

Naime, tijekom nastupa, na pozornicu je doletio ogroman grudnjak roze boje kojeg je Drake primio u ruke i pokazao publici.

U ogromnom grudnjaku skrivala se poruka koju pjevač nije htio pročitati naglas, a zatim je otkrio da je riječ o poklonu od njegovog oca i ipak je odlučio pročitati.

"Tata želi velike stvari za tebe. Volim te i želim biti siguran da te pravilno doje", pisalo je u poruci, a reper je reagirao viknuvši: "Što ne valja s tim čovjekom?"

@bootyguzzler biggest bra ive ever seen 😭 #drake #itsallablurtour #draketour #kiaforum #losangeles #la #concert ♬ original sound - Harley

Prije toga, Drake je kratko prokomentirao: ''Ovo je kraj sage, nisam siguran želim li vidjeti poruku. Ovo je mogući dokaz da vanzemaljci postoje''.

Grudnjak je za Drakeovog oca Dennisa Grahama napravila dizajnerica Zoba Martin koja se s najvećim grudnjakom koji je ikad napravila pohvalila i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZOBA MARTIN (@zobamartin)

A za vrijeme ovog koncerta jedna je obožavateljica u publici itekako bila sretnica jer je direktno od pjevača dobila skupi poklon, Birkin torbicu roze boje.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison Loni Willison - 8 Loni Willison - 6 Loni Willison - 5 +26 Loni Willison - 12 Nekad i sad Nekad je bila seksi plavuša i krasila naslovnice časopisa, a onda je naglo posrnula nakon razvoda i danas šokira prizorima s ulica, ovo je tužno za vidjeti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 7 Žanamari Perčić - 1 +25 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari Perčić zapalila društvene mreže novim seksi fotkama u badiću, a otkrila je i novi hobi: "Baš si žena budućnosti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene