kakva reklama!

Drake u novoj pjesmi spominje Hrvatsku, snimio ju je u suradnji s još jednim slavnim reperom koji je 2014. nastupio na Zrću

Rick Ross (Foto: Getty) Rick Ross (Foto: Getty) Getty 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Rick Ross (Foto: Getty) Drake (FOTO: Getty) Drake (FOTO: Getty) Drake (FOTO: Getty) Drake (FOTO: Getty) Drake (Foto: Getty Images) Drake (Foto: Getty Images) Drake (FOTO: Getty) Drake (Foto: Profimedia) Drake (Foto: Profimedia) +0 Drake (Foto: Profimedia) Galerija

Reper Drake u svojoj novoj pjesmi "Lemon Pepper Freestyle", koju je snimio u suradnji s Rickom Rossom, spominje Hrvatsku.

Poznati kanadski glazbenik i reper Drake objavio je novi album "Scary Hours 2" na kojem je najviše pozornosti obožavatelja privukla pjesma "Lemon Pepper Freestyle" u kojoj se spominje i Hrvatska.

"Yeah, make a set sailin' Croatia to get a leverage" (Yeah, snimam se kako plovim Hrvatskom da bi dobio moć), repa Drake u pjesmi koju je snimio u suradnji s američkim reperom Rickom Rossom.

Cijeli tekst pjesme s pojašnjenjima određenih stihova objavljen je na stranici Genius.com gdje uz stih u kojem se spominje Hrvatska uz piše: "Hrvatska je tijekom ljeta vrlo popularno odredište mnogih celebrityja, poznata je po svojem prekrasnom Jadranskom moru". Priložena je i fotografija otoka Hvara.

Nije poznato da je Drake dosad posjetio Hrvatsku, no zato je Ross, koji mu je pomogao napisati i izvesti pjesmu, 2014. godine nastupio na jednom festivalu na Zrću.

YouTube video s audiosnimkom pjesme nekoliko sati nakon objave ima stotine tisuće pregleda, a pjesma je izazvala i lavinu reakcija na društvenim mrežama, pa je ovo svakako jedna dobra reklama za Hrvatsku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene