Posebna lokacija

William i Kate nakon godinu dana stigli na njima važno mjesto, njihov boravak tamo obilježit će i pomalo tužan dan

Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton - 1 Princ William i Kate Middleton - 2 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Dvorac Balmoral - 1 Dvorac Balmoral - 2 Dvorac Balmoral - 3 Članovi kraljevske obitelji obišli dvorac Balmoral - 6 Kraljica Elizabeta II. - 1 Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta +18 Kralj Charles Galerija

Članovi kraljevske obitelji stigli su u škotski dvorac Balmorale gdje će provesti ljetne praznike, ali i obilježiti prvu godišnjicu smrti voljene kraljice Elizabete.

Članovi britanske kraljevske obitelji stigli su na tradicionalne ljetne praznike u dvorac Balmoral, prve nakon smrti kraljice Elizabete koja je upravo tamo provela svoje posljednje dane.

Kraljica je preminula 8. rujna prošle godine, a uoči prve godišnjice njezine smrti, kralj Charles, kraljica Camilla, princ William i princeza Kate Middleton viđeni su na misi u crkvi u blizini imanja. Pridružio im se i princ Andrew, vojvoda i vojvotkinja od Edinburgha, dvorska dama pokojne kraljice i jedna od najbližih osoba od povjerenja Lady Susan Hussey.

To je prvi put da su se u tako velikom broju okupili na škotskom imanju otkako je kraljica Elizabeta preminula, a iz Buckinghamske palače potvrdili su da kralj Charles namjerava provesti godišnjicu njezine smrti u tišini upravo u Balmoralu i da će ugostiti najbliže članove obitelji i prijatelje.

Iako je poznato da kralj i kraljica u kasno ljeto radije odsjedaju u Birkhallu, svojoj privatnoj kući na imanju u Aberdeenshireu, Charles će se sada odreći te tradicije kako bi odao počast svojoj pokojnoj majci. U škotskoj rezidenciji ostat će tri tjedna.

U Balmoralu će tradicionalno ljetovati princ William i Kate sa svojom djecom, prinčevima Georgeom i Louisom, te princezom Charlotte. William ljetuje u Balmoralu otkako je bio dijete, a Kate ​​nakon što su se vjenčali 2011. godine. George, Charlotte i Louis, poput svog oca, također idu na godišnje putovanje u Škotsku od rođenja.

Imanje je odigralo važnu ulogu u Williamovom životu budući da je tu doživio najsretnija sjećanja iz djetinjstva, ali i najtužnija. I on i mlađi brat princ Harry bili su u Balmoralu 1997. godine kada su saznali vijest da im je umrla majka, princeza Diana.

No kada stignu u Balmoral, peteročlana obitelj uglavnom ne ostaje u glavnom dvorcu. Umjesto toga, prespavaju u kućici poznatoj kao Tam-Na-Ghar u sklopu imanja. Skromna koliba ima samo tri spavaće sobe i jedna od ukupno 150 zgrada koliko ih se nalazi na posjedu, a upravo su u njoj pronašli najveću privatnost i mir.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić +22 Josip Radeljak Celebrity Nasmiješeni Dikan ne krije koliko je zaljubljen, objavio fotku na kojoj grli novu partnericu, ali čini se da ga muči jedna stvar!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Jared Leto Severina - 1 Severina - 2 Severina - 4 +30 Severina - 5 Celebrity Severina na odmoru očarala svjetski poznatog frajera, nije mogao skinuti pogled s nje: "On se zaljubio!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene