hit trenutak!

Legendarna ljepotica uhvaćena u situaciji koja je za nju baš neuobičajena, vidi se da je bila skroz nespremna!

Cindy Crawford Cindy Crawford Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Crawford - 2 Cindy Crawford - 1 Cindy Crawford - 3 Cindy Crawford - 3 Cindy Crawford - 9 Cindy Crawford - 1 Cindy Crawford - 2 Cindy Crawford - 8 Cindy Crawford - 6 Cindy Crawford - 7 +15 Cindy Crawford - 5 Galerija

Cindy Crawford snimljena je s pomalo čudnim, ali simpatičnim izrazom lica, a fotografije su se u kratkom roku pojavile u medijima.

Legendarna američka manekenka Cindy Crawford poznata je po svojim besprijekornim fotografijama i izdanjima, zna komunicirati s kamerama i kako se pokazati u najboljem mogućem svjetlu, no zna joj se omaknuti i pokoja slučajna poza ili izraz lica.

57-godišnju Cindy paparazzi su uhvatili nespremnu ispred dok je izlazila iz jednog restorana u Malibuu i napravila smiješan i simpatičan izraz lica s kakvim ju nismo navikli vidjeti, a zbog čega ju nije bilo lako ni prepoznati.

Cindy je jedna od rijetkih dama koje su danas još uvijek vjerne svojem prirodnom izgledu, a osim rigorozne tjelovježbe koja održava njezino tijelo čvrstim, zagovornica je prirodnog izgleda te se nije podvrgnula nikakvim estetskim zahvatima.

Inače, Cindy je u braku s Randeom Gerberom, kojeg je upoznala na jednom vjenčanju i odmah su se sprijateljili. Gerber je u to vrijeme također povremeno radio kao model, no kasnije se prebacio na poduzetništvo, na koje se i usredotočio.

Oboje su bili s drugim partnerima u vrijeme kada su se upoznali, a Cindy je tada bila čak i u braku s Richardom Gereom, no ubrzo su se razveli. Kasnije je pričala kako joj prvi brak nije uspio jer se udala premlada, no šuškalo se i kako bi Rande mogao biti uzrok njihovih nevolja.

"Ni Rande ni ja nismo planirali upoznati nekoga u tom trenutku života. On je imao djevojku, a ja sam bila udana", rekla je godinama kasnije u jednom intervjuu i da se nisu spetljali sve dok oboje nisu bili solo.

Sve dok nisu započeli romantičnu vezu, dobro su se upoznali i prije svega su bili prijatelji, a Cindy kaže kako je upravo to recept za sretan brak. Vjenčali su se na Bahamima 29. svibnja 1998. godine, a manekenka je pred oltar stigla bosa na plaži. Oboje su opisali kako im je vjenčanje bilo predivno i ležerno, a nisu radili preveliku buku oko svega.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 +11 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Celebrity Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Etto sa suprugom i djetetom +11 Etto sa sinom Nekad i sad Došao je igrati za Dinamo, pa je postao hrvatski zet, no s lijepom Zagrepčankom proživio je teške obiteljske trenutke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene