Ležerno izdanje

Ovoj ženi i mokra kosa dobro stoji, a i bez trunke šminke može parirati duplo mlađim kolegicama

Cindy Crawford Cindy Crawford Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Crawford Cindy Crawford Cindy Crawford Cindy Crawford Cindy Crawford (Foto: Instagram) Richard Gere i Cindy Crawford - 2 Richard Gere i Cindy Crawford - 3 Richard Gere i Cindy Crawford - 1 Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) +1 Cindy Crawford (Foto: Instagram) Galerija

Cindy Crawford nosila je raspuštenu mokru kosu dok je napuštala hotel u New Yorku, a paparazzi su zabilježili taj trenutak.

Slavna manekenka Cindy Crawford (56) izašla je iz hotela u New Yorku mokre kose, a paparazzi su je ulovili u tako ležernom izadnju.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 Kakav pogled! Pogledajte novu luksuznu nekretninu koju si je priuštila članica najomraženije obitelji u Hollywoodu

Na sebi je imala široke traperice i crnu košulju, a cijeli outfit upotpunila je crnim natikačama na petu, sunčanim naočalama i crnom torbom.

Pažnju je privukla u potpuno prirodnom izdanju bez šminke te je istaknula svoje prirodne crte lica, a mokru kosu je odlučila prosušiti uz pomoć sunčevih zraka.

Cindy je nedavno proslavila 24. godišnjicu braka sa suprugom Randeom Gerberom (60).

Objavila je na Instagramu emotivan post i u njemu napisala.

"Još jedna godina zajedničkog života. Nisam mogla izabrati boljeg partnera za sve to. Zahvalna sam ti na svoj snazi, odanosti i razigranosti koju si mi pružio".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Manekenka je svog supruga upoznala na jednom vjenčanju i odmah su se sprijateljili. Gerber je u to vrijeme također povremeno radio kao model, no kasnije se prebacio na poduzetništvo na koje se i usredotočio.

Oboje su bili u vezama u vrijeme kada su se upoznali.

Zapravo, Cindy je tada bila čak i u braku s Richardom Gereom, no razveli su se nedugo zatim. Crawford je kasnije pričala kako joj prvi brak nije uspio jer se udala premlada, no šuškalo se i kako bi Rande mogao biti uzrok njihovih nevolja. "Ni Rande ni ja nismo planirali uoznati nekoga u tom trenutku života. On je imao djevojku, a ja sam bila udana", rekla je godinama kasnije u jednom intervjuu. Nisu se spetljali sve dok oboje nisu bili solo.

Sve dok nisu započeli romantičnu vezu dobro su se upoznali i prije svega su bili prijatelji, a Cindy kaže kako je upravo to recept za sretan brak. Vjenčali su se na Bahamima 29. svibnja 1998. godine, a manekenka je pred oltar stigla bosa na plaži. Oboje su opisali kako im je vjenčanje bilo predivno i ležerno, a nisu radili preveliku buku oko svega.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +19 Aljoša i Anamarija Asanović - 3 Celebrity Splitska dizajnerica u mini haljini cvjetnog uzorka istaknula je bujni dekolte i utrenirane noge

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput +26 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila seksi fotke s mužem Nenadom, na jednoj se strastveno ljube: ''Mi kad mislimo da nas nitko ne gleda!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene