Pa joj!

Poznatog Spidermana fotografi su uhvatili u nezgodnom trenutku, internet nije dugo čekao s urnebesnim komentarima

Andrew Garfield - 6 Andrew Garfield - 6 Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Andrew Garfield - 6 Andrew Garfield - 7 Andrew Garfield - 8 Andrew Garfield - 9 Andrew Garfield - 5 Andrew Garfield - 4 Andrew Garfield - 3 Andrew Garfield - 2 Andrew Garfield - 1 Andrew Garfield - 4 +2 Andrew Garfield - 3 Galerija

Slavni Spiderman Andrew Garfield uživao je s prijateljima na jahti, a jedna fotografija koja se pojavila na Twitteru izgledala je potpuno krivo iz ove perspektive.

Slavni glumac koji je utjelovio Spidermana Andrew Garfield uhvaćen je od paparazza dok je na luksuznoj jahti uživao s prijateljima u Italiji.

Andrew se kupao i uživao u hladu na palubi, a u jednom trenu nagnuo se na stol kako bi ga prijatelj izmasirao po leđima. Međutim, fotografija koja je nastala s niže perspektive s obale ispala je skroz drugačije od planiranog, a u to se i sami možete uvjeriti na objavi na Twitteru.

Korisnici Twittera nisu se mogli suzdržati od raznih komentara pa su tako svašta pisali ispod objave.

''Nadam se da su ga dobro izmasirali…'', ''Joj ne, ovo je tako loše ispalo…'', ''Ovo je urnebesno!'' neki su od komentara.

39-godišnji Andrew već neko vrijeme uživa u Italiji, a posljednji put u javnosti je viđen na Wimbledonu gdje je finalni turnir pratio u društvu pjevačice Ariane Grande.

Inače, Spidermana je utjelovio u tri nastavka, a osim ovog filma glumio je i u još nekoliko poznatih ''Grebenu spašenih'', ''Mainstreamu'', ''Društvenoj mreži'' i ''Do posljednjeg daha''.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 3 Charles Pearce - 2 +27 Charles Pearce - 1 Celebrity Poslije objave o rastavi od Elle Dvornik Charles je sve aktivniji na Instagramu, sada je objavio novu fotografiju uz upečatljiv citat

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 1 +26 Claudia Rivier Celebrity Najbujnija Slavonka samo je lišćem prekrila najintimnije dijelove tijela: ''Eva i originalni grijeh...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene