"Mamica tigrica"

Prekrasna supruga našeg nogometaša rodila je prije manje od godinu dana, a na figuri joj već svi zavide!

Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana i Duje Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana i Duje Ćaleta-Car - 4 +20 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 5 Galerija

Adriana Ćaleta-Car u tigrastom bikiniju pokazala je svoju vitku figuru ni godinu dana nakon rođenja sina Maura.

Supruga našeg slavnog nogometaša Duje Ćaleta-Cara, Adriana pokazala je kako ona podnosi ove teške vrućine. 

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car - 3 Dočekalo ju iznenađenje Pogledajte što je rasplakalo lijepu suprugu Ćaleta-Cara, ovome se nije nadala uoči njihova drugog vjenčanja

Pozirala je na jahti u dvodijelnom tigrastom badiću s dubokim dekolteom koji je savršeno istaknuo njezinu manekensku građu. Kao modni dodatak nosila je bijeli šešir i sunčane naočale.

Ispod objave u opisu je stavila emotikon mora. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

"Prava tigrica", "Ljepotica", "Posebna", "Mamica tigrica", "Wow", "Ne mogu, goriš", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave. 

Prije toga, podijelila je fotku sa suprugom na kojoj poziraju naslonjeni jedno na drugo te je napisala: "Moja najdraža osoba, volim te", a pratitelji su im poručili da su jedan od najljepših slavnih parova u Hrvatskoj. 

Par trenutno sa sinčićem Maurom uživa ploveći po Jadranskoj obali, a Adriana konstantno iznenađuje novim fotkama na kojima izgleda besprijekorno. Također, vidi se da nogometaševa supruga vjerno prati nove modne trendove. 

Duje i Adriana inače žive u Francuskoj, gdje on igra za nogometni klub Marseille. Sinčića Maura dobili su u krajem kolovoza prošle godine.

  1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli i Veronica Berti - 1 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 6 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 5 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3 +7 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 4 Celebrity Supruga talijanskog slavuja na jahti priredila golišavi show za paparazze, a i on je pokazao više od očekivanog!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus Nives Celzijus +30 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus ne prestaje s provokacijama, a sada je bome nadmašila samu sebe: "Okusi moju dinju!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene