Mali anđeo

Chef Vuki opet je razveselio pratitelje novim zgodama svojeg sinčića, ma tko bi mu mogao odoljeti?

Stjepan Vukadin - 5 Stjepan Vukadin - 5 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Stjepana Vukadina - 1 Sin Stjepana Vukadina - 2 Sin Stjepana Vukadina - 3 Stjepan Vukadin s ocem Stjepan Vukadin i Stankica Stjepan Vukadin Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin sa sinom Gabrielom Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 +19 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Galerija

Stjepan Vukadin ponovno je razveselio svoje pratitelje novim zgodama sinčića Gabrijela, pogledajte što je ovog puta radio.

Član žirija ''MasterChefa'' Stjepan Vukadin ponovno je razveselio svoje pratitelje novim zgodama svojeg sinčića Gabriela.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin opasno dobri Omiljeni chefovi iz MasterChefa udružili snage u kuhinji pa završili u društvu policije!

Maleni je s roditeljima ručao riblje specijalitete, a Vuki je snimio dok je Gabriel umakao kruh u maslinovo ulje na pladnju s ribom te uživao u toj deliciji.

Videozapis je objavio u svojoj priči na Instagramu, a za pozadinsku glazbu stavio je pjesmu koja opisuje situaciju - ''Zlatna ribica''.

Nakon toga Stjepan je podijelio fotografiju Gabriela na kojoj spava, a u opis je napisao: ''Moj dječačić'' i dodao emotikon plavog srca.

Njegovu fotografiju možete pogledati OVDJE.

Gabriel je, skupa sa svojim tatom, vrlo brzo pokupio simpatije hrvatske javnosti, a njegovi pratitelji na društvenim mrežama jedva čekaju da ovaj poznati chef objavi nešto novo u vezi sa svojim sinčićem, kojeg je dobio sa suprugom Katarinom.

Podsjetimo, u tijeku su prijave za novu sezonu ''MasterChefa'', a nakon prošle, u kojoj je pobjedu odnijela Maja Šabić, gledatelji jedva čekaju vidjeti tko će se sve prijaviti u novu sezonu i odnijeti titulu novog hrvatskog ''MasterChefa'' pod stručnim okom Stjepana, Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Jasmina Telalovića - 3 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 2 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 4 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 1 +25 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 7 Celebrity Tužne slike kolega s komemoracije za prerano preminulog glumca, Goran Navojec neutješno sjedio u tišini

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene