Ma kako slatko!

Stjepan Vukadin pohvalio se kreativnim poklonom koji su on i supruga dobili od sinčića na poseban dan!

Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin - 30. rođ Stjepan Vukadin s ocem Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin i Stankica Stjepan Vukadin Stjepan i Katarina Vukadin +20 Stjepan Vukadin Galerija

Stjepan Vukadin pokazao je divan poklon koji su on i njegova supruga Katarina dobili od sinčića Gabriela povodom Valentinova.

Najmlađi član žirija ''MasterChefa'' Stjepan Vukadin pohvalio se novom Instagram pričom te raznježio svoje pratitelje zbog onoga što je snimio.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin "Dobrodošla, anđele naš mali" Omiljeni chef Vuki dočekao suprugu i tek rođenu kćerkicu kod kuće, fotografije koje je objavio sve su raznježile!

Naime, Vuki je snimio poklončić koji su on i supruga Katarina dobili od sinčića Gabriela, a maleni je za njih izradio čestitku povodom Valentinova u crvenoj boji, a u kojoj je pisalo ''Voli vas Gabriel''.

Na vanjskoj strani čestitke bilo je ocrtano i srce s roza bojom, a svi će se složiti da je maleni lijepo iznenadio svoje roditelje povodom ovog dana ljubavi.

A na Valentinovo, Stjepan je pokazao i znak pažnje svojoj supruzi te joj poklonio buket cvijeća načinjen od ljubičastih tulipana s kojima se Katarina pohvalila i na svom Instagramu.

Ponosni tata često dijeli njegove fotografije sa svojim pratiteljima, a ovaj popularni član žirija pokazao je i suprugu Katarinu, s kojom se vjenčao 2019. godine, a sinčića su dobili 2020.

Podsjetimo, u tijeku su prijave za novu sezonu ''MasterChefa'', a nakon prošle, u kojoj je pobjedu odnijela Maja Šabić, gledatelji jedva čekaju vidjeti tko će se sve prijaviti u novu sezonu i odnijeti titulu novog hrvatskog ''MasterChefa'' pod stručnim okom Stjepana, Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +22 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 5 Zdenka Blažević Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 1 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 2 +26 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 6 Celebrity Kamere zabilježile emotivan trenutak između Ćirine supruge i sestre, tugu na licima nisu mogle sakriti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene