Najgori trenuci života

Holivudska glumica nije mogla suzdržati suze u emotivnom govoru: ''Brat mi je umro, imam rak, izgubila sam sav novac...''

Sharon Stone Sharon Stone Screenshot 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone Sharon Stone - 7 Sharon Stone - 6 Sharon Stone - 5 Sharon Stone - 4 Sharon Stone - 3 Sharon Stone - 2 Sharon Stone - 1 Sharon Stone Sharon Stone +12 Sharon Stone - 6 Galerija

Glumica Sharon Stone prolazi kroz najteže trenutke svog života, podijelila je stresne vijesti s ostatkom svijeta.

Američkoj glumici Sharon Stone uručena je nagrada za hrabrost na ceremoniji Ženskog fonda za istraživanje raka, a ona je povodom toga održala vrlo emotivan govor.

Pogledaj i ovo Sharon Stone - 2 ''ma bomba!'' Možda ima 65 godina, ali crveni, vatreni badić ovoj legendarnoj glumici stoji kao saliven!

U govoru je otkrila kako trenutno vodi bitku s tumorom, a napomenula je i kako je upravo izgubila polovicu svoje imovine.

"Obično kratko govorim i nije me briga za to što drugi kažu", rekla je na početku, a zatim je odala počast ostalim dobitnicima.

"Ove mamografije nisu zabavne. Otišla sam u bolnicu i rekla im: ''Ako me otvorite i vidite da imam rak, molim vas, odstranite mi obje dojke.'' Ja nisam osoba koju definiraju grudi. To možda zvuči smiješno jer ste svi vidjeli moje grudi. Vidjeli ste moje grudi nakon operacije, niste ni znali to", rekla je Stone.

Podsjetimo, 2001. godine Stone je bila na operaciji rekonstrukcije nakon što su joj odstranili benigne tumore.

Prošle godine u studenom otkrila je kako je dobila pogrešnu dijagnozu i da je imala neispravan zahvat, što joj je uzrokovalo još jače bolove nego ranije. Zatražila je drugo mišljenje i otkrila da ima veliki fibroidni tumor, koji zahtijeva operaciju.

Ovaj govor bio je posebno emotivan za nju te je u jednom trenu i zaplakala.

"Znam da je teško poslati SMS poruku kako bi se uplatio novac, barem meni je, ja se ne koristim najbolje tehnologijom, ali mogu ispisati ček. Makar i to je sada hrabar potez... Ja sam upravo izgubila polovicu svog novca zbog jedne situacije s bankom, ali to me ne sprječava da dođem ovdje", rekla je Stone, referirajući se na kolaps banke Silicon Valley.

Prilikom govora Stone je pričala i o svom bratu Patricku koji je preminuo prošlog mjeseca u dobi od 57 godina.

"Brat mi je upravo umro, ali to me nije spriječilo da dođem ovdje. Ovo nije lako vrijeme ni za koga od nas, ali evo što ću vam reći. Ne želim da mi neki političar govori što mogu reći i što mogu učiniti, kako mogu i kako ne mogu živjeti te koja je vrijednost moga života. Ustanite i recite koliko vrijedite. Izazivam vas. To je hrabrost", zaključila je.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Đana Smajo - 1 Albina Grčić i Đana Smajo - 3 Albina Grčić i Đana Smajo - 2 Albina Grčić i Đana Smajo +26 Albina Grčić - 1 Celebrity Albina na crveni tepih stigla golog trbuha, ali svi su gledali u hlače koje na njoj nismo navikli vidjeti

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 5 +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Maja Šuput poput slavne glumice u crvenom kupaćem kostimu sa spasilačkim rekvizitom potrčala plažom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene