Pretužno

Preminuo mlađi brat Sharon Stone, tužnu vijest potvrdila njegova supruga, a prije dvije godine ostali su i bez malenog sina

Sharon Stone Sharon Stone Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon i Patrick Stone Sharon Stone Sharon Stone - 2 Sharon Stone - 3 Sharon Stone - 6 Sharon Stone - 5 Sharon Stone (Foto: AFP) Sharon Stone (Foto: AFP) Sharon Stone (Foto: Instagram) +0 Sharon Stone (Foto: Profimedia) Galerija

U 58. godini preminuo je mlađi brat glumice Sharon Stone, Patrick Stone.

Mlađi brat holivudske glumice Sharon Stone, Patrick Stone preminuo je u nedjelju u Pennsylvaniji u 58. godini od posljedica srčanog zastoja, prenosi TMZ.

Pogledaj i ovo Sharon Stone - 2 ''ma bomba!'' Možda ima 65 godina, ali crveni, vatreni badić ovoj legendarnoj glumici stoji kao saliven!

Patrick je preminuo gotovo dvije godine nakon što je njegov sin River, kojeg je dobio sa suprugom Tashom, umro u dobi od samo 11 mjeseci od zatajenja organa.

64-godišnja Sharon u javnosti je posljednji put viđena kako nasmiješena izlazi iz jednog restorana na Beverly Hillsu i ništa nije odavalo da bi mogla biti zabrinuta zbog bratova zdravlja.

Patrickova supruga Tasha oglasila se na društvenim mrežama kako bi podijelila srceparajuću vijest o šokantnoj smrti svog supruga.

"Osjećam se kao da mi je netko iščupao srce iz grudi. Patrick je otišao k našem slatkom Riveru. Ne znam što bih drugo rekla, on je bio moj svijet. Nisam sigurna kako bi život trebao izgledati bez mog muža uz mene i sasvim iskreno to ne želim. Samo se nadam da ćeš uvijek biti uz mene i paziti na Huntera, Kaylee i mene. Do ponovnog susreta ja ću zauvijek držati tebe i naše divne (i neke ne tako divne, ali jednako važne) uspomene blizu svog srca i uvijek ću posjećivati ​​te uspomene. Volim te, dušo. Želja mi je da kroz sve ovo sada barem River ima svog tatu i nadam se da se vas dvoje najbolje provodite", napisala je Tasha u dirljivoj objavi.

Sharon se zasad nije oglasila na društvenim mrežama o Patrickovoj smrti, a osim njega ima sestru Kelly Stone i brata Michaela Stonea. U svojoj knjizi "The Beauty of Living Twice" napisala je da je bila bliska s Patrickom i da se posljednjih godina bolje slagala s Michaelom. Posljednji je put objavila fotografiju s Patrickom u rujnu 2018., kada su s djecom išli na obiteljsko putovanje na Aljasku.

U kolovozu 2021. godine Sharon je objavila tužnu vijest da je preminuo njezin nećak River, i to samo nekoliko dana nakon što je pronađen u svom krevetiću s teškim zatajenjem organa, zbog čega je pao u komu. River je bio najmlađe dijete Patricka i Tashe, koji su živjeli u Ohiju.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat Mila Horvat +18 Mila Horvat - 1 Celebrity Mila Horvat objavila emotivan status o teškoj operaciji o kojoj joj je ovisio život: "Ponosna na svoje ožiljke. i one vidljive i nevidljive"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Damir Martinović Zoran Prodanović Let 3 +29 Let 3 Celebrity Dečki iz Leta 3 oglasili se nakon prozivanja u srpskim medijima: "Jako je ružno da nekome to može pasti na pamet"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene