Živi u strahu

Holivudskoj seks-ikoni život se pretvorio u pakao zbog muškarca koji tvrdi da su imali sina: "Ubijen je 1986."

Sharon Stone Sharon Stone Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone Sharon Stone - 1 Sharon Stone - 5 Sharon Stone Sharon Stone - 4 Sharon Stone Sharon Stone - 1 Sharon Stone Sharon Stone - 6 Sharon Stone +19 Sharon Stone - 1 Galerija

Veteran specijalnih snaga mađarske vojske Šandor Boroš tvrdi da je imao sina sa Sharon Stone koji je tragično preminuo nedugo nakon rođenja i zbog toga već dvije godine uhodi glumicu.

Sharon Stone (65) i njezina obitelj žive u strahu od muškarca koji opsesivno uhodi glumicu već dvije godine i glavni cilj mu je stupiti s njom u kontakt, piše Daily Mail.

Nepopustljivi Šandor Boroš je veteran specijalnih snaga mađarske vojske s adresom u Londonu i tvrdi da je sa svojom "anđelicom" Sharon 1986. godine dobio sina Jasona, koji je nedugo nakon rođenja ubijen.

Zvijezda "Sirovih strasti", koja je u 90-ima bila najveći seks-simbol, živi u panici otkako je Boroš počeo uhoditi nju i njezinu obitelj.

U posljednjem e-mailu, koji joj je poslao 15. listopada, poručio joj je da pokušava otkriti njezinu adresu i da se raspituje kod članova njezine obitelji koje je uspio pronaći. Naslov maila bio je "anđeo", a u potpisu je pisalo: "Tvoj Šandor, xoxo".

Privatni istražitelj Paul Barresi, kojeg je unajmila obitelj glumice, tvrdi da se radi o opsjednutoj i mentalno nestabilnoj osobi, a otkrio je i da ga je u svibnju ove godine kamera snimila ispred kuće Sharonine sestre Kelly.

Barresi je muškarca koji uhodi glumicu uspio pronaći samo 72 sata nakon što je angažiran i to u londonskoj zračnoj luci, dok se ukrcavao na let za Mađarsku.

"Bio je neumoljiv. Proganja je već dvije godine. U zadnje vrijeme se pojavljivao se ispred kuće njezine majke, a zatim i brata i sestre. Sve je isplanirao i imao je misiju, a to je jako zabrinulo Sharon Stone i njezinu obitelj. Svi su bili mete. Njegova agresija i strastvena želja za njom samo su rasli", izjavio je privatni istražitelj za Daily Mail.

Dodao je i kako Boroš ipak više ne predstavlja nikakvu prijetnju Sharon i njezinoj obitelji jer se nema više namjeru vraćati u Ameriku, ali i da u to ne može nikad biti potpuno siguran.

"Inzistirao je na tome da su on i Sharon bili zaručeni i da su imali sina koji je ubijen '86. Rekao mi je da je želi kontaktirati samo kako bi doznao što se dogodilo s njihovim sinom", prepričao je Barresi njihov susret.

Boroš je u kolovozu ove godine poslao pisma Sharon, njezinoj mami i sestri u kojima je priznao da je u svibnju proveo tjedan dana u Los Angelesu pokušavajući pronaći glumicu i razgovarati s njom. Napisao je da se taksijem dovezao do kuće njezine sestre Kelly.

"Nažalost, zaštitar na vratima me nije poznavao i nije htio pozvati Kelly da izađe iz kuće. Možda je pomislio da sam nekakav kriminalac", napisao je. Zatim se odvezao do kuće Sharonina brata Michaela koji mu je otvorio vrata.

"Pokušao sam mu objasniti svoju situaciju i pitao ga sam Sharoninu adresu. Bio je bezobrazan i htio je pozvati policiju. I on je mislio da sam kriminalac", stoji u pismu.

Zatim je iznio i tvrdnje o njegovoj i Sharoninoj prošlosti.

"Sharon je bila moja zaručnica i dobili smo sina. Zvao se Jason Stone. Imao je samo nekoliko mjeseci kad je tragično preminuo. Volio bih o tome pričati sa Sharon."

U mailu koji je glumici poslao u listopadu napisao je da mu se poboljšalo mentalno zdravlje i da se vratio u normalu, pa je ponovno spomenuo njihova navodnog sina za kojeg tvrdi da je ubijen.

"Nemam certifikat o njegovoj smrti. Moram znati sve o njegovoj smrti i spreman sam ići i na ispitivanje, ako je potrebno. Molim te, odgovori mi što prije", poručio joj je.

Ovo nije prvi put da netko uhodi slavnu glumicu. Osam godina prije nego što joj je Šandor počeo zagorčavati život, izrečena je sudska zabrana prilaska muškarcu koji joj je slao bizarna pisma.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Dina Hadžiselimović i Vladimir Kočiš Zec Dina Hadžiselimović i Vladimir Kočiš Zec Dina Hadžiselimović, Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal Vladimir Kočiš Zec - 3 +15 Vladimir Kočiš Zec - 2 Celebrity Vladimir Kočiš Zec nije skidao osmijeh s lica u izlasku sa suprugom u kojoj je pronašao utjehu nakon tragičnog gubitka

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić Monika Kravić - 2 +12 Monika Kravić - 4 Nekad i sad Jedna od naših najljepših voditeljica povukla se iz javnosti nakon udaje za Mamićeva sina, drugu sreću pronašla je s odvjetnikom, a evo koliko se promijenila od slavnih dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene