Zaljubljen preko ušiju!

Vladimir Kočiš Zec nije skidao osmijeh s lica u izlasku sa suprugom u kojoj je pronašao utjehu nakon tragičnog gubitka

Vladimir Kočiš Zec Vladimir Kočiš Zec Sanjin Strukić/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Dina Hadžiselimović i Vladimir Kočiš Zec Dina Hadžiselimović i Vladimir Kočiš Zec Dina Hadžiselimović, Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal Vladimir Kočiš Zec - 3 Vladimir Kočiš Zec - 2 Vladimir Kočiš Zec - 1 Vladimir Kočiš Zec Vladimir Kočiš Zec Vladimir Kočiš Zec Vladimir Kočiš Zec - 3 +9 Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Galerija

Vladimir Kočiš Zec od 2014. godine u sretnom je braku s Dinom Hadžiselimović, koja mu je treća supruga.

Glazbenik Vladimir Kočiš Zec nije propustio koncert grupe Neki to vole vruće u Zagrebu, na koji je došao u pratnji supruge Dine Hadžiselimović.

Par nemamo često priliku vidjeti u javnosti, a sada su pokazali da ljubav među njima još cvjeta.

Vladimir i Dina u braku su od 2014. godine, a kumovi na vjenčanju bili su im Sanja Doležal, koja im se pridružila u izlasku, i poduzetnik Jakov Bienenfeld.

Kočišu je ovo treći brak, a iza njega je i jedna tragedija. Njegova supruga Snježana je 2009. godine preminula nakon bitke s karcinomom, a s njom je u braku proveo devet godina.

Glazbenik je pokojnoj supruzi posvetio pjesmu "Dobro ti jutro, ljubavi" koju je napisao samo nekoliko dana nakon njezine smrti.

Iz prvog braka sa suprugom Mirjanom, Vladimir ima sina Filipa i kći Mirjanu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Meryl Streep i Don Gummer - 1 Meryl Streep i Don Gummer - 2 Meryl Streep i Don Gummer - 3 Meryl Streep i Don Gummer - 4 +15 Meryl Streep i Don Gummer - 5 Celebrity Razvodi se jedan od najdugovječnijih holivudskih parova, dugo su skrivali i pravu istinu o svom braku!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić Monika Kravić - 2 +12 Monika Kravić - 4 Nekad i sad Jedna od naših najljepših voditeljica povukla se iz javnosti nakon udaje za Mamićeva sina, drugu sreću pronašla je s odvjetnikom, a evo koliko se promijenila od slavnih dana!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene