Top ili flop?

Let 3 konačno je objavio spot za ''Mama ŠČ!'', u anketi nam recite svoje mišljenje o ovoj gorućoj temi!

Spot pjesme ''Mama ŠČ'' - 1 Spot pjesme ''Mama ŠČ'' - 1 Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Spot pjesme ''Mama ŠČ'' - 2 Spot pjesme ''Mama ŠČ'' - 1 Let 3 u Domu sportova Let 3 u Domu sportova - 6 Let 3 u Domu sportova - 5 Let 3 u Domu sportova - 4 Let 3 u Domu sportova - 3 Let 3 u Domu sportova - 2 Let 3 Let 3 +19 Let 3 Galerija

Izašao je dugoočekivani spot za pjesmu Leta 3 ''Mama ŠČ!'', u anketi nam recite svoje mišljenje o novom videozapisu.

Izašao je dugoočekivani spot za pjesmu Leta 3 ''Mama ŠČ!''. Na profilu Eurovizije na YouTubeu članovi grupe objavili su prizore koje žele opisati i na koje aludiraju i u svojoj pjesmi, a kostimi koje su nosili na Dori njihov su odabir i u spotu.

Pogledaj i ovo Let 3 - 5 Počinje odbrojavanje Jedva prepoznatljiv Prlja se oporavio i s ekipom odradio generalnu probu, evo kako izgleda njihov nastup prije finala!

"Spot je jagoda na šlagu na vrhu torte koja se zove Mama ŠČ! i vjerujemo da će publika uživati u njemu. Redatelj je naš dugogodišnji suradnik, suborac, velikan hrvatske spotovske produkcije Radislav Jovanov Gonzo, koji je autor većine naših spotova. I ovog puta mu je, uz našu pomoć, pošlo za rukom napraviti vrhunski uradak", rekao je Zoran Prodanović Prlja o spotu.

Spot je sniman u Zagrebu, a osim Leta 3 u spotu se pojavljuju Jovanka Broz Titutka (House of Flamingo) i njezine plesačice.

A Letovci su sada pružili malo jasnije objašnjenje svojeg velikog hita s kojim će nas predstavljati na Euroviziji.

"Njime se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Europi i BBC-ju je da su oni jaki koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima te da nisu nastali samo zbog Eurosonga", izjavio je Radislav Jovanov Gonzo.

Pjesma je u nekoliko sati skupila već 77 tisuća pregleda, a po komentarima pratitelja Eurovizije, Let 3 ima velike šanse za finale ovog natjecanja.

Sviđa li vam se spot za pjesmu ''Mama ŠČ''?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman, Keith Urban Nicole Kidman, Keith Urban - 1 Nicole Kidman, Keith Urban - 2 Nicole Kidman, Keith Urban - 3 +25 Nicole Kidman, Keith Urban - 4 Celebrity Poznati par pred svima se prepustio strastima, a dok su se oni pipkali i ljubili, fotografi su ulovili nekoga kome je bilo posebno neugodno

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham, Hugh Grant - 1 Ashley Graham, Hugh Grant - 2 Ashley Graham, Hugh Grant - 3 Ashley Graham +9 Ashley Graham Celebrity Je li ovo novi najčudniji trenutak na Oscarima nakon šamara prošle godine? Pogledajte što je to Hugh Grant priredio plus-size manekenki!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene