Tatin sin!

Supruga Matea Kovačića objavila je fotografiju sinčića u nevjerojatnoj pozi: ''Ma daj, spreman je...''

Izabel Kovačić Izabel Kovačić Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Matea Kovačića Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić - 1 Mateo i Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 4 Mateo i Izabel Kovačić - 5 Mateo i Izabel Kovačić - 6 +13 Mateo i Izabel Kovačić sa sinom Galerija

Izabel Kovačić podijelila je fotografiju svog sinčića Ivana koji već sad može izvesti vrlo tešku vježbu, pogledajte kako se zabavljao u zrakoplovu.

Supruga našeg poznatog reprezentativca Matea Kovačića Izabel Kovačić podijelila je novu fotografiju njihovog sinčića Ivana koji je izvodio vratolomije u zrakoplovu.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 1 ''Kakva ljepotica'' Izabel Kovačić pokazala je kako muž Mateo i sin provode vrijeme na Sejšelima, no svu pozornost ukrala je ona bez trunke šminke!

Izabel je otkrila da mališan već sada može raditi teški plank i to na sjedalu aviona.

Noge je držao na naslonjaču dok se rukama pridržavao na stoliću, a njegova mama u opis je samo kratko dodala: ''Odmara se u plenku''.

Njezini pratitelji nisu mogli vjerovati što vide pa se među brojnim fanovima javila i Nina Badrić s komentarom: ''Ma daaj'', a javili su se i Franka Batelić, Tia Mamić i nogometaš Tin Jedvaj koji je označio kolegu Matea Kovačića i napisao: ''Spreman je''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

Mali Ivan čest je gost na stadionima gdje igra njegov otac, a lijepa Izabel često se pohvali svojim djetetom koje trenutno ima tri godine.

Ivan se rodio 2020. godine, a Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant.

Par već godinama živi u Londonu, u kojem Mateo igra za nogometni klub Chelsea.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jacob Tremblay - 4 Jacob Tremblay - 1 Jacob Tremblay - 2 Jacob Tremblay - 4 +10 Jacob Tremblay u filmu Nekad i sad Evo kako danas izgleda dječak iz filma na koji smo ronili suze, svi su iznenađeni transformacijom koju su godine donijele!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 5 Let 3 - 2 Let 3 - 1 Let 3 - 3 +31 Let 3 - 4 Celebrity Jedva prepoznatljiv Prlja se oporavio i s ekipom odradio generalnu probu, evo kako izgleda njihov nastup prije finala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene