je li on onaj pravi?

Poznata manekenka priznala je da hoda s mladim glazbenikom nakon strastvenog videa koji se proširio internetom

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Harry Styles i Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski - 6 Emily Ratajkowski - 5 Emily Ratajkowski - 4 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 2 +15 Emily Ratajkowski - 1 Galerija

Emily Ratajkowski priznala je da su ona i Harry Styles počeli hodati nakon što su njihove snimke strastvenog ljubljena na ulicama Tokyja obišle svijet.

Model Emily Ratajkowski otkrila je da dva mjeseca potajno hoda s Harryjem Stylesom i priznala da je on možda taj.

Pogledaj i ovo Harry Styles - 1 Ovo nitko nije očekivao! Proslavljeni glazbenik napravio je drastičnu promjenu imidža, obožavateljice su u šoku: ''Past ću u nesvijest...''

U iskrenom i opširnom razgovoru o svom ljubavnom životu, Emily je rekla da se s Harryjem viđa od početka veljače i nada se da bi njihova romansa mogla biti dugoročna.

Govoreći u podcastu snimljenom 9. ožujka, dva tjedna prije nego što je uočena kako ljubi Harryja u Japanu 25. ožujka, slatko je govorila kako je on sjajan.

Emily je rekla: ''Upravo sam počela izlaziti s nekim za koga mislim da mi se sviđa, tako da je to drugačije. Jednostavno je sjajan.''

''Što tražim u partneru? Sviđa mi se netko tko je vrlo neovisan. Mislim da je to za mene jako važno jer imam ispunjen život. Nadam se da će izlazak s nekim tko ima više vlastitog života spriječiti probleme koje sam prije imala'', dodala je Emily.

Ubrzo nakon toga, manekenka je viđena kako se strastveno ljubi s mladim glazbenikom Harryjem Stylesom na ulicama Tokyja, a ova snimka uznemirila je brojnu javnost jer je Harry prije nekoliko mjeseci prekinuo dulju vezu s glumicom i redateljicom Olivijom Wilde, a Emily je krenula u brakorazvodni postupak s Sebastianom Bear-McClardom s kojim je u braku bila četiri godine i s kojim ima sina Sylvestera, a razlog razvoda bila je njegova prevara.

Nakon nekoliko mjeseci u stranim se medijima pisalo da je Emily zavela Brada Pitta, ali glumac i model ta šuškanja nikad nisu potvrdili. Potom su je povezivali s komičarem Peteom Davidsonom, s kojim je i viđena nekoliko puta u javnosti, ali čini se kako između njih postoji samo prijateljstvo jer on već ljubi novu djevojku.
Krajem prošlog mjeseca pisalo se kako je Harry nakon prekida s Olivijom pronašao novu djevojku, no nije otkriven identitet te žene.

"Harry se viđa s nekim. Dat će sve od sebe da zataji njezin identitet nakon cirkusa oko njegove veze s Olivijom. Svi njegovi bliski prijatelji znaju za romansu. Iako je još rano, čini se da im ide dobro", rekao je tada izvor.

A šuškanja su se, izgleda, obistinila.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 1 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 2 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 3 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 4 +24 Frano Ridjan, Mia Kovačić Celebrity Mia Kovačić progovorila o svojem privatnom životu, koji vješto skriva, a razotkrila je i Franu Ridjana: "Možda će me ubiti što ovo kažem"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin, Dino Rađa - 7 In Magazin, Dino Rađa - 6 In Magazin, Dino Rađa - 5 In Magazin, Dino Rađa - 4 +15 In Magazin, Dino Rađa - 3 inMagazin Dino Rađa godinama se bori s poteškoćom o kojoj mu nije lako javno govoriti: ''Nije to ugodno, ali vidite kako se borim, snalazim''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene