Legenda!

Sjećate se "prvog" Ronalda? Zbog problema sa zdravljem je neprepoznatljiv, a sada je nakon dugo vremena snimljen s lijepom djevojkom!

Ronaldo Nazario i Celina Locks Ronaldo Nazario i Celina Locks Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ronaldo Nazario i Celina Locks - 2 Ronaldo Nazario i Celina Locks - 7 Ronaldo Nazario i Celina Locks - 1 Ronaldo Nazario i Celina Locks - 3 Ronaldo Nazario i Celina Locks - 4 Ronaldo Nazario i Celina Locks - 5 Ronaldo Nazario i Celina Locks - 6 Ronaldo Luís Nazário de Lima Ronaldo Luís Nazário de Lima (Foto: Profimedia) Ronaldo Luís Nazário de Lima (Foto: Profimedia) +8 Ronaldo Luís Nazário de Lima (Foto: Profimedia) Galerija

Ronaldo Nazario i Celina Locks odmaraju s društvom u Španjolskoj gdje su ih uočili tamošnji paparazzi.

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, legendarni Ronaldo Nazario ovih se dana provodi i zabavlja na ljetnom odmoru u Formenteri, a društvo mu pravi njegova djevojka Celina Lock s kojom su ga snimili paparazzi koji su se tamo zatekli.

Dvojac odmara s ekipom prijatelja, a snimljeni su tijekom vožnje gumenim čamcem na kojem je, čini se, Celina bila glavna zabavljačica i u šetnji prirodom kada su razmjenjivali nježnosti.

Danas 46-godišnji Ronaldo je vladao nogometnim terenima svijeta gotovo dvadeset godina, a onda se 2011. godine zbog bolesti štitnjače odlučio povući i uživati u zarađenom bogatstvu. Svoje uspjehe na nogometnom terenu pretočio je u 150 milijuna eura na bankovnom računu, a iako je ostao upisan kao legenda najpopularnijeg sporta na svijetu - danas ga nije lako prepoznati. Bolest mu je dijagnosticirana 2007. godine nakon čega su se javili i problemi s prekomjernom težinom, a koje je uspio kontrolirati nekoliko godina, sve dok se nije odlučio povući iz svijeta sporta.

Zbog fizičkog izgleda danas izgleda gotovo neprepoznatljivo, a čemu svjedoče i njegove najnovije fotografije s odmora koje možete pogledati u našoj galeriji.

Ronaldo iza sebe ima brak s Milene Domingues s kojom ima 23-godišnjeg sina Ronalda, s bivšom zaručnicom Marijom Beatriz Antony dobio je dvije kćeri, 15-godišnju Sofiju i godinu dana mlađu Alice, dok je s Michele Umezi imao kratku avanturu i dobio 18-godišnjeg sina Alexandera. Bio je oženjen i s Marijom Beatriz Antony i Daniellom Cicarelli. Danas je u vezi s Celinom Locks, a vjeruje se da su započeli vezu 2015. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 4 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 +25 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 6 Celebrity Pored badića iz kojeg grudi na pola vire, sadržaj koji je držala u rukama jedva da je netko i primijetio!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock i Bryan Randall (Foto: Profimedia) Sandra Bullock i Bryan Randall (Foto: Profimedia) Bryan Randall, Sandra Bullock (Foto: Profimedia) Bryan Randall (Foto: Profimedia) +26 Sandra Bullock Celebrity Preminuo dugogodišnji partner Sandre Bullock, izgubio je bitku s teškom bolešću s kojom se borio zadnje tri godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene