ljubav njezina života

Preminuo dugogodišnji partner Sandre Bullock, izgubio je bitku s teškom bolešću s kojom se borio zadnje tri godine

Bryan Randall, Sandra Bullock Bryan Randall, Sandra Bullock Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock i Bryan Randall (Foto: Profimedia) Sandra Bullock i Bryan Randall (Foto: Profimedia) Bryan Randall, Sandra Bullock (Foto: Profimedia) Bryan Randall (Foto: Profimedia) Sandra Bullock Sandra Bullock Sandra Bullock - 1 Bryan Randall, Sandra Bullock Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) +20 Sandra Bullock (Foto: IMDB) Galerija

Bryan Randall preminuo je s 57 godina, nakon što se zadnje tri godine borio s ALS-om, amiotrofičnom lateralnom sklerozom.

Dugogodišnji partner Sandre Bullock, Bryan Randall, preminuo je s 57 godina nakon što se zadnje tri godine borio s ALS-om, amiotrofičnom lateralnom sklerozom.

"S velikom tugom javljamo da je Bryan preminuo 5. kolovoza nakon trogodišnje borbe s ALS-om. Bryan je borbu s bolesti odlučio zadržati u privatnosti, a mi smo dali sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtjev", objavila je njegova obitelj.

"Neizmjerno smo zahvalni neumornim liječnicima koji su zajedno s nama prolazili kroz ovaj njegov put, kao i medicinskim sestrama, koje su često žrtvovale vlastite obitelji da bi bile s nama. U ovom trenutku molimo za privatnost kako bismo tugovali i pokušali se pomiriti s činjenicom da Bryana više nema", stoji u priopćenju njegove obitelji.

Lijek za ALS ne postoji, bolest je smrtonosna, ali kod pacijenata napreduje različitom brzinom. Očekivanja su da će pacijenti s ALS-om živjeti dvije do pet godina nakon prvih simptoma.

Bolest se još naziva i Lou Gehrigovom bolesti po američkom bejzbolašu kojemu je dijagnosticirana 1939. godine kada je imao samo 36 godina.

Sandra je Bryana upoznala 2015. godine, kada je fotografirao rođendan njezina sina Louisa. Njihov sudbonosni susret dogodio se pet godina nakon njezina turbulentnog razvoda od Jesseja Jamesa.

Sandra i Bryan zadnji put su skupa u javnosti viđeni u srpnju 2020., kada je glumica uhvaćena kako s obožavanjem gleda ljubav svog života.

Par nije imao zajedničku djecu, ali skupa su odgajali Sandrinu posvojenu djecu - sina Louisa (13) i kćer Lailu (11), a Bryan ima i odraslu kćer Skylar iz prethodne veze.

Iako su Sandra i Bryan svoju vezu čuvali od očiju javnosti, glumica je 2021. godine Jadi Pinkett Smith ipak ispričala ponešto o njemu, kao i o teškom razvodu kroz koji je prošla.

"Pronašla sam ljubav svog života, imamo dvoje prekrasne djece, to jest troje, tu je i njegova starija kćer. I to je najbolja stvar koja mi se mogla dogoditi", rekla je tada.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 4 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 +25 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 6 Celebrity Pored badića iz kojeg grudi na pola vire, sadržaj koji je držala u rukama jedva da je netko i primijetio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i sestra - 1 Nives Celzijus i sestra - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 +25 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus objavila fotku s trudnom sestrom Mateom, no nekim pratiteljima ovaj put se nije svidjelo ono što im je servirala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene