Bilo je tu svega

Znamo je kao Jenny iz ''Forresta Gumpa'', a evo gdje je i kakav život vodi 27 godina od omiljenog filma

Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Robin Wright (Foto: Profimedia) Robin Wright i Dylan Penn (Foto: Getty Images) Robin Wright i Clemente Giraudet (Foto: Profimedia) +0 Robin Wright (Foto: Getty Images) Galerija

Robin Wright poznata je kao Jenny u kultnom filmu "Forrest Gump", u kojem je glumila s Tomom Hanksom, a iza sebe ima brak s problematičnim Seanom Pennom.

Robin Wright posljednjih je godina u središtu pozornosti zbog uloge u hit-seriji "Kuća od karata", a mnogi ju pamte kao fatalnu Jenny u kultnom filmu "Forrest Gump"

Pogledaj i ovo showbuzz turbulentan život Iznenada je ostao bez brata, a svijet je šokirala vijest o njegovom napadu na poznatu suprugu - istinu o incidentu znaju samo oni

U romantičnoj komediji iz 1994. glumila je s holivudskim miljenikom Tomom Hanksom, koji je utjelovio glavnog lika koji je osvojio srca gledatelja. Dok su njega zavoljeli zbog filma, Robin je bila omražena jer nije dala priliku dobrodušnom Forrestu Gumpu koji je bio zaljubljen u nju, nego je završavala s muškarcima koji su joj nanosili zlo.

Wright, koja 8. travnja slavi 55. rođendan, poznata je i po braku s glumcem Seanom Pennom (60). Započeli su vezu 90-ih i vjenčali se 1996. Brak su završili neprijateljski 2010., iako su danas u dobrim odnosima. Na početku se sve činilo idilično i da se Sean riješio ovisnosti o alkoholu. Mediji su o Robin pisali kao o ženi koja je od glumca napravila obiteljskog čovjeka.

Penn je jednom sam objasnio kakav je njihov odnos. "Ne slažemo se. Imamo potpuno različit odnos s našom djecom, ali mislim da je tako bolje. Nas dvoje ne dijelimo jednake poglede na roditeljstvo, čak ni sada kada su naša djeca već odrasla. Kada se razvedete, sve istine iziđu na vidjelo i onda se pitate: 'Koji sam vrag uopće radio? Što sam mislio vjerujući da osoba ulaže u vezu na takav način?' U svakom slučaju, to je veliko poniženje", istaknuo je.

Dobili su 1991. kćer Dylan Frances, a dvije godine poslije i sina Hoppera Jacka, koji je dobio ime po dvojici velikih obiteljskih prijatelja - Dennisu Hopperu i Jacku Nicholsonu.

Nakon sedam godina veze i nekoliko prekida Robin i Sean vjenčali su se 1996. u Santa Monici u društvu obitelji te bliskih prijatelja, a među njima su bili i filmski velikani poput Jacka Nicholsona, Marlona Branda, Warrena Beattyja i Roberta De Nira. Bez obzira na veliku ljubav, Robin se uz Seana nikako nije mogla opustiti, što zbog navodnih avantura, što zbog njegove teške naravi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) +0 Robin Wright i Clemente Giraudet (Foto: Profimedia) Celebrity Bujne grudi joj umalo ispale iz tijesnog bikinija: Kći slavnog para mamila uzdahe na plaži

"Kad je o Seanu riječ, uvijek postoji nekakva drama. Kod njega je sve prenaglašeno: osobnost, emocionalni život, stavovi... To mu je jednostavno u krvi. Ali jedno je sigurno - sa Seanom uistinu nema dosadnog trenutka", rekla je jednom Robin.

Nakon velikog bračnog kraha glumica nije izgubila vjeru u ljubav i 2018. se udala za 18 godina mlađeg Clémentea Giraudeta. Robin i Clemente u vezi su od 2017. godine, a veza s menadžerom modne kuće Yves Saint Laurent priskrbila joj je nadimak žene pume iliti žene koja voli izlaziti s puno mlađim muškarcima. Par se u tajnosti vjenčao u francuskom selu La Roche-sur-le-Buisu.

Inače, Wright je to treće sudbonosno da. Od 1986. do 1988. bila je u braku s glumcem Daneom Witherspoonom, koji je poznat po ulogama u sapunicama poput "Santa Barbare". Preminuo je 2014. u dobi od 56 godina nakon teške borbe s rakom. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) +0 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity On je 31 godinu stariji od nje, ali lako se prilagodio njezinu tempu: Bez pogovora snima fotke zgodne supruge i odrađuje selfije!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) +0 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Celebrity Zadnji brak propao mu je zbog kontroverzne vjere, a nakon devet godina samoće osvojila ga je puno mlađa kolegica s kojom više ne krije vezu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene