Krenuo je dalje!

Zadnji brak propao mu je zbog kontroverzne vjere, a nakon devet godina samoće osvojila ga je puno mlađa kolegica s kojom više ne krije vezu

Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) +0 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Galerija

Nakon što se u prosincu prošle godine doznalo da je Tom Cruise u vezi s 20 godina mlađom Hayley Atwell, isplivale su nove fotke zaljubljenog para sa seta filma "Nemoguća misija 7".

Glumac Tom Cruise (58) nekoć je bio na glasu kao veliki zavodnik, no nakon što se 2012. godine razveo od glumice Katie Holmes (42) nije bio u nijednoj ozbiljnoj vezi.

Pogledaj i ovo Tom i Suri Cruise je li moguće? Legendarni glumac zbog bizarnog kulta nije vidio kćer već deset godina, a sada je napokon odlučio to promijeniti?

No u prosincu prošle godine doznalo se da glumac ponovno ljubi, a njegova je nova djevojka 20 godina mlađa glumica Hayley Atwell, s kojom se zbližio na snimanju filma "Nemoguća misija 7", u kojem oboje glume.

Njihove zajedničke fotografije sa seta tada su obišle svijet, a zaljubljeni par sada je uhvaćen i tijekom jednog intimnog trenutka. Tom i Hayley snimljeni su kako ćaskaju tijekom pauze od snimanja, a na fotografijama koje je objavio The Sun izgledaju jako zaljubljeno i sretno. To su ujedno i njihove prve zajedničke fotke otkako se zna da su par.

"Tom i Hayley zaljubili su se na prvi pogled", kazao je za The Sun izvor sa seta filma koji se trenutačno snima u Velikoj Britaniji, nakon što su već snimili scene u Italiji i Norveškoj. Izvor je dodao i kako ih je dodatno zbližio lockdown te da su brzo postali nerazdvojni.

"Sastaju se nakon snimanja, sjajno se slažu i oboje izgledaju jako sretno", potvrdio je izvor.

Podsjetimo, Tomovu braku s Katie presudila je njegova kontroverzna scijentološka vjera zbog koje se ona iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i njihovu kćer Suri. Iako je svih ovih godina imao pravo viđati kćer 10 dana u mjesecu, Cruise navodno nije vidio Suri otkako se razveo od njezine majke, također zbog svoje vjere koja mu brani druženje s njom jer nije scijentologinja.

Prije braka s Holmes bio je oženjen i s Nicole Kidman. Par je bio u braku od 1990. do 2000. godine i zajedno su posvojili danas 25-godišnjeg sina Connora i 27-godišnju kćer Isabellu, a djeca su zbog Toma prihvatila vjerovanja scijentološke crkve i danas zbog toga ne razgovaraju sa svojom majkom.

Prva žena s kojom je bio u braku bila je također glumica Mimi Rogers, s kojom se vjenčao 1987. godine, a razveli su se tri godine kasnije. Navodno ga je ona uvela u scijentologiju te je on postao njezin veliki zagovornik.

Prije godinu dana kružile su glasine da se zabavlja s 38-godišnjom kolegicom Elisabeth Moss, no ona je to negirala.

Iza Hayley je veza s manekenom Evanom Jonesom, s kojim je prekinula 2015. godine, a nakon toga bila je u vezi s jednim britanskim liječnikom, no s njim je prekinula ranije ove godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) +0 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity On je 31 godinu stariji od nje, ali lako se prilagodio njezinu tempu: Bez pogovora snima fotke zgodne supruge i odrađuje selfije!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Puna kuća (Foto: Profimedia) Nekad i sad Možete li vjerovati da ova mala slatkica iz ''Pune kuće'' ima 45 godina? Izgleda upola mlađe, a osmijeh joj je i dalje zaštitni znak

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene