Novi ljudi!

Odmorni, dotjerani i siti: Pogledajte kako natjecatelji Survivora izgledaju nakon povratka u civilizaciju!

Survivor Survivor Nova TV 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor Antonia Ivić - 1 David Bublić - 1 Denis Sviličić - 1 Leo Cvetković - 1 Nora Dominko - 1 Sanja Miočić - 1 Anđela Ćaćić - 1 Antonia Ivić - 14 David Bublić - 9 +24 Leo Cvetković, Survivor - 11 Galerija

Natjecatelji Survivora vratili su se u civilizaciju nakon tri mjeseca pa su pokazali kako izgledaju kad se odmore i srede.

Završila je još jedna sezona showa Survivor, a pobjedu je ove godine odnijela Antonia Ivić.

Pogledaj i ovo Antonia Ivić - 2 čestitamo! Pobjednica Survivora otkrila nam je na što će potrošiti osvojenu nagradu, a zbog nečega je posebno sretna: "Nevena i ja pokazale smo da su u Hrvatskoj žene jače!"

A nakon tri mjeseca preživljavanja u teškim uvjetima u Dominikanskoj Republici svi su se jedva dočekali vratiti doma kako bi se odmorili, uredili i, najvažnije od svega, dobro najeli.

Svi su se, naravno, veselili i bliskim ljudima, koji su ih bodrili uz male ekrane, kako su nam otkrili u intervjuima nakon ispadanja iz showa.

A sada su se Antonia, David, Denis, Leo, Nora, Sanj i Anđela iz plavog tima ponovno okupili, ali u nešto drugačijim izdanjima nego što smo ih navikli gledati u showu.

Kako natjecatelji Survivora izgledaju nakon povratka u civilizaciju, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 2 Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 4 +25 Iris Livaja - 5 Celebrity Sinčić Marka Livaje u akciji: Mama Iris dovela ga na utakmicu pa ga morala loviti oko terena!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević +19 Lana Jurčević Celebrity Lani Jurčević javila se žena koju je snimila kako je vrijeđa, objavila je njezinu poruku: "Ja sam postigla što sam htjela!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene