više i ne glumi!

Svi je pamte kao fatalnu plavušu Nikitu, a evo kako izgleda 22 godine nakon što je snimljena posljednja epizoda te hit-serije!

Peta Wilson Peta Wilson Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Peta Wilson kao Nikita - 2 Peta Wilson - 1 Peta Wilson - 2 Peta Wilson - 3 Peta Wilson Peta Wilson Peta Wilson Peta Wilson Peta Wilson kao Nikita - 4 Peta Wilson kao Nikita - 5 +2 Peta Wilson kao Nikita - 1 Galerija

Australska glumica i manekenka Peta Wilson proslavila se kao fatalna tajna agentica Nikita u istoimenoj seriji krajem 90-ih, a 22 godine nakon što je snimljena posljednja epizoda slavna plavuša izgleda ponešto drugačije od onoga kako je pamtimo iz tih vremena.

Seriju ''Nikita'' gledali su milijuni diljem svijeta, a jedan od glavnih razloga bila je i njezina glavna junakinja. Serija se prikazivala od 1997. do 2001. godine, a Peta Wilson glumila je atraktivnu tajnu agenticu koja je zavodila muškarce diljem svijeta.

Jednom je ispričala da ju je 2002. godine u Moskvi na međunarodnom filmskom festivalu pomoću dijamantne ogrlice pokušavao zavesti čak i Vladimir Putin, a njezinoj ljepoti nisu mogli odoljeti ni slavni šarmeri poput Russella Crowea i Micka Jaggera.

Peta danas im 51 godinu, a nakon Nikite nije se uspjela probiti u Hollywood ili ostvariti jednako zapaženu ulogu, iako je snimila niz filmova. Glumom se prestala baviti 2012. godine, a mnogi koji je danas sretnu ne uspiju je prepoznati na prvi pogled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PETA WILSON (@iampetawilson)

Nakon što se povukla iz svijeta glume, pokrenula je vlastitu liniju donjeg rublja i posvetila se obiteljskom životu i odgoju sina Marlowa, kojeg je dobila u vezi sa scenaristom Damianom Harrisom, s kojim je prekinula 2002. godine.

Ne pojavljuje se često u javnosti niti iznosi svoj privatni život u medijima, a uzela je dugogodišnju pauzu od glume. Godine 2012. pokrenula je svoju liniju donjeg rublja Wylie Wilson, a više ne izgleda atraktivno kao nekad. Sudeći prema fotografijama, ostala je prepoznatljiva samo po svojim krupnim plavim očima i prodornom pogledu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Đokić Jadranka Đokić - 3 Jadranka Đokić - 2 Jadranka Đokić - 1 +26 Jadranka Đokić - 4 Nekad i sad Svi je znamo kao sestru Helgu iz hit-serije 2000-ih, a evo kako simpatična glumica izgleda danas!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 +28 Severina - 7 Celebrity Raskošan Sevkin dekolte bilo je nemoguće ne primijetiti, a evo u kakvoj je haljini pokazala da joj godine stvarno ne mogu ništa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene