Kao da to nije ona!

Pogledajte kako je izgledala nova supruga Kanyea Westa, prije udaje za njega imala je neke druge zaštitne znakove

Bianca Censori Bianca Censori Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 4 Bianca Censori Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori +5 Bianca Censori Galerija

Bianca Censori našla se u središtu pozornosti nakon udaje za Kaneya Westa, a ono o čemu se najviše priča ovih dana je njezin izgled.

Nova supruga kontroverznog američkog repera Kanyea Westa, Bianca Censori danas izgleda sasvim drugačije od onoga kako je izgledala prije veze s njim, a njezina drastična transformacija dokazuje da je u potpunosti pod njegovim utjecajem, tvrde strani stručnjaci.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

28-godišnja Bianca udala se za 45-godišnjeg Kanyea, početkom ove godine, a njihova zajednička pojavljivanja u javnosti plijene sve veću pažnju. Budući da je ona dospjela na naslovnice i na društvenim se mrežama vode rasprave o njezinom izgledu, teško je osporiti činjenicu da izgleda poprilično drugačije otkako se udala za Kanyea.

Nekada su joj zaštitni znak bile dugi smeđi uvojci, jaka šminka i guste obrve, kao i drugačija odjeća koju je nosila prije udaje. No ovih dana Bianca nosi kratku pixie frizuru koja je izbijeljena i u platinasto plavoj nijansi, s izbijeljenim obrvama. Također nosi drugačiju odjeću i čini se da ima manje šminke.

Viša terapeutkinja i stručnjakinja za odnose Sally Baker iz Working On The Body ekskluzivno je za Mirror prokomentirala Biancin novi izgledu i koji je pravi razlog takve promjene.

“Ulazak u brak, rađanje djeteta ili razvod, sve to može dovesti do želje za preispitivanjem vlastitog izgleda. Kao supruga Kanyea Westa, Bianca Censori izložena je pritisku velike pozornosti međunarodnih medija i moguće je da koristi svoj novi izgled kao način da uspostavi svoju individualnost", objasnila je.

Sally je također zaključila da bi Biancin novi izgled mogao biti njezin pokušaj da povrati osjećaj kontrole i da se osjeća osnaženo pred ogromnim životnim promjenama, pri čemu želi novi imati novi imdiž.

"Kanye West je poznat po svom odvažnom i jedinstvenom utjecaju na dizajn i moguće je da ona također koristi svoj izgled kako bi se kreativno izrazila ili kako bi pokazala da ima utjecaj na nju. West je prethodno utjecao na ključne žene u svom životu, uključujući i promjene imidža koje je poticao kod svoje bišvše supruge, Kim Kardashian", pojasnila je Sally.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 3 +26 Snježana Schillinger Celebrity Pogledajte u čemu se Snježana Schillinger prošetala našim nacionalnim parkom, svi su gledali samo u nju: "Blesavo obučena"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 5 Heidi Klum - 4 +28 Heidi Klum - 6 Celebrity Heidi Klum zagolicala je maštu fanova videozapisom iz perspektive svoga supruga, evo što je uspio snimiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene