daleko od hollywooda

Sjećate se Reesea iz serije Malcolm u sredini? Povukao se iz glume i danas uživa u ulozi oca, a evo kako izgleda!

Justin Berfield Justin Berfield Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Berfield - 1 Erik Per Sullivan, Frankie Muniz, Justin Berfield, Chris Masterson Justin Berfield - 3 Justin Berfield - 4 Justin Berfield - 1 Justin Berfield - 2 Justin Berfield - 2 Justin Berfield - 3 Justin Berfield - 1 Justin Berfield - 3 +6 Justin Berfield - 2 Galerija

Justin Berfield proslavio se kao Reese u humorističnoj seriji "Malcolm u sredini", nakon koje se povukao iz glumačkog svijeta.

Glumac Justin Berfield godinama nas je nasmijavao s malih ekrana u danas već kultnoj humorističnoj seriji "Malcolm u sredini".

Berfield je utjelovio Reesea, Malcolmova starijeg brata, koji mu je često svojim spačkama zagorčavao život. Ulogu u seriji dobio je kada je imao 14 godina, a danas mu je 37 i više se ne bavi glumom.

Iako nakon završetka serije nije uspio izgraditi karijeru u Hollywoodu, obožavatelji ga još nisu zaboravili, pa ga tako na Instagramu prati više od 230 tisuća ljudi, koji ga i dalje oslovljavaju kao Reesea i mnogi mu u komentarima pišu da se uopće nije promijenio od slavnih dana.

On se na društvenoj mreži predstavlja kao glumac i otac te najčešće dijeli fotografije sa svojom kćerkicom, ali detalje iz privatnog života vješto skriva od javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Berfield (@justinberfield)

Inače, serija "Malcolm u sredini" snimala se od 2000. do 2006. godine i postigla je veliki televizijski uspjeh te je i dandanas jako popularna.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić +22 Josip Radeljak Celebrity Nasmiješeni Dikan ne krije koliko je zaljubljen, objavio fotku na kojoj grli novu partnericu, ali čini se da ga muči jedna stvar!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 5 Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 3 Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 2 Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 1 +9 Slaven Bilić, 2008. godina Nekad i sad Legendarni Vatreni utjehu nakon razvoda našao je u lijepoj brineti, ovako ga je prije 15 godina ispraćala na okupljanje reprezentacije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene