Jeste li gledali?

Pamtimo je kao atraktivnu Sedmu od Devet, a evo kako ova lijepa glumica izgleda 23 godine nakon kultne serije!

Jeri Ryan Jeri Ryan Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jeri Ryan - 9 Jeri Ryan - 6 Jeri Ryan - 10 Jeri Ryan - 3 Jeri Ryan - 4 Jeri Ryan - 1 Jeri Ryan - 5 Jeri Ryan - 7 Jeri Ryan - 1 Jeri Ryan - 2 +8 Jeri Ryan - 11 Galerija

Jeri Ryan je u seriji "Zvjezdane staze: Voyager" glumila Sedmu od Devet, rođenu kao Annika Hansen, a koju je Borg asimilirao kada joj je bilo samo šest godina.

Američka glumica Jeri Ryan proslavila se ulogom legendarne Sedme od Devet u kultnoj seriji "Zvjezdane staze: Voyager", a iako su od njezina prikazivanja prošle 23 godine, ona se minimalno promijenila.

Danas 55-godišnja Jeri nedavno se pojavila na 51. dodjeli nagrade Saturn u Los Angelesu, gdje je pažnju plijenila svojim lijepim licem i dugom plavom kosom koja joj je već godinama zaštitni znak. Za tu je prigodu obukla elegantno bijelo odijelo i sa smiješkom je pozirala fotografima koji su je dočekali na crvenom tepihu.

Sedma od Devet mi je uvijek bila:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Serija "Zvjezdane staze: Voyager" bila je emitirana od 1995. do 2001. godine, a Jeri je u njoj glumila od 1997. godine i utjelovila je jednu od glavnih uloga. Glumica je oživjela svoj lik Sedme od Devet i u seriji "Zvjezdane staze: Picard" koja se emitirala 2020. i osim nje u njoj je glumio i slavni Patrick Stewart. Jeri je zapaženu ulogu snimila i u kriminalističkoj drami "Tijelo je dokaz" koja se svojevremeno prikazivala na Doma TV.

Pogledaji ovo showbuzz Nekad i sad Prošlo je skoro 20 godina od uloge u ''Zvjezdanim stazama'', a kako danas izgleda Sedma od Devet?

Što se njezina privatnog života tiče, Jeri je od 2007. godine u braku s kulinarskim chefom Christopherom Emeom s kojim je dobila kćer Gisele, a iza sebe ima i jedan razvod s bankarom Jackom Ryanom s kojim je dobila sina Alexa, a nakon svega zadržala je njegovo prezime i nije vratila svoje djevojačko Zimmerman. Zanimljivo je da je glumica dobila ime Jeri jer je njezin otac žarko priželjkivao sina.

Jeri je aktivna na društvenim mrežama pa ju tako na profilu na Instagramu prati 261 tisuća ljudi s kojima dijeli fotografije i snimke iz svoje svakodnevice.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Dotjerani Bloom zasjenio je mamu Maju na njezinu nastupu, pogledajte i kako ju je doveo do pozornice!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Thara Thaller - 3 Thara Thaller - 2 Thara Thaller - 1 Tara Thaller +26 Tara Thaller - 1 Celebrity Naša zgodna glumica zaljubljeno je pozirala u zagrljaju partnera s kojim ne prestaje puniti medijske stupce: ''Baš sam sretna što ste skupa!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene