Godine su samo broj?

Osvojila ga je radeći u kafiću u koji je zalazio, a zbog razlike od 39 godina njihovoj se vezi žestoko protivila jedna osoba!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Patrick Stewart i Sunny Ozell bili su među glavnim zvijezdama večere filmaša koja je održana uoči dodjele BAFTA nagrada u Londonu.

Britanski glumac sir Patrick Stewart i njegova supruga Sunny Ozell pojavili su se u elegantnim izdanjima na jednom filmaškom događanju uoči dodjele nagrada BAFTA u Londonu, a izgledali su zaljubljenije no ikad. 

Pogledaj i ovo showbuzz hit triler Oskarovac je improvizirao u početnim scenama, a poznati redatelj je našao scenarista na cesti

81-godišnji Patrick za tu je priliku odabrao crni smoking s leptir mašnom, dok je 43-godišnja Sunny zablistala u haljini s dubokim dekolteom i otvorenih ramena, široki osmijeh nije skidala s lica.

Par je u braku od 2013. godine, a vjenčao ih je Patrickov prijatelj i kolega Ian McKellen. Trenutačno žive u New Yorku i nemaju djece, a upoznali su se prije devet godina, kada je Patrick radio na predstavi "Macbeth", a Sunny je u to vrijeme bila zaposlena kao konobarica u obližnjem njujorškom kafiću.

Sunny je u razgovoru za Female First prije nekoliko godina priznala kako se nikako ne može naviknuti na medijsku pažnju i život pod svjetlom reflektora, čime je zasigurno pridonijela i velika razlika među njihovim godinama.

"Kada dođe vrijeme da moramo ići na neka otmjena mjesta, poput dodjele Emmyja ili BAFTA-e, ja se i dalje osjećam kao ona djevojka iz Rena u rukama džentlmena kao što je Patrick Stewart. I iskreno, nadam se da ću se tako osjećati zauvijek", priznala je Sunny.

Inače, Patrick je samo pet godina stariji od njezina oca, a u intervjuu za Daily Mail priznao je da on zbog toga nije bio presretan, ali kasnije je prihvatio ideju da ga oslovljava svojim zetom.

"On je pun mladosti, a ja sam nekako stara duša pa se dobro slažemo i upotpunjujemo. On je u boljoj formi nego ja, što me ponekad ljuti", našalio se Patrick, koji i dandanas ne skriva koliko je zaljubljen u svoju Sunny što se vidi i iz priloženog.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene