Žene su očarane

Sjećate se fatalnog Michaela iz hit-serije "Nikita"? Ima 60 godina i kažu da izgleda bolje nego ikad!

Roy Dupuis - 1 Roy Dupuis - 1 Screenshot/Youtube 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Roy Dupuis - 6 Roy Dupuis - 4 Roy Dupuis - 5 Roy Dupuis - 3 Roy Dupuis - 2 Roy Dupuis - 1 Roy Dupuis - 3 Roy Dupuis - 2 Roy Dupuis - 1 Peta Wilson +3 Peta Wilson Galerija

Roy Dupuis proslavio se ulogom tajnog agenta Michaela u seriji "Nikita", a onda se povukao sa svjetske scene i nastavio se baviti glumom u svojoj Kanadi.

Akcijska serija "Nikita" bila je jedna od omiljenih još od 1997. godine kada je bila prikazana prva epizoda, a njezini su likovi, to jest glumci brzo stekli svjetsku slavu.

Osim Pete Wilson, koja je utjelovila glavnu ulogu Nikite, u seriji je pažnju plijenio kanadski glumac Roy Dupuis. Misterioznost njegova lika Michaela, dobar izgled, plave oči, duga kosa i seksepil mamili su uzdahe žena te je dobio pravu vojsku obožavateljica.

Roy danas ima 60 godina i izgleda potpuno drugačije nego u vremenima kada je glumio Michaela, a nakon što je serija gotovo povukao se sa svjetske scene. Ostao je živjeti u Quebecu gdje se bavio glumom i snimao filmove na francuskom jeziju, a za svoja je ostvarenja dobio i desetke glumačkih nagrada.

Zaštitni znak danas su mu duža sijeda kosa i brada, a obožavateljice se slažu da stari poput vina.

Kako Roy danas izgleda pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 +25 Lidija Bačić - 3 Celebrity Lidija Bačić na sebe je stavila najkraću suknju dosad, a zbog prozirne majice nitko je nije mogao prestati gledati!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 4 Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić +15 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 1 Celebrity Luka Modrić vratio se u Lijepu Našu, snimljen je prije ukrcaja na luksuznu jahtu, a uživa s najdražom mu ekipom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene